Хто виграє титул в Англії? Опитування

18:44, 06 лютого 2019

Пеп Гвардіола готовий вигравати АПЛ.

Ще тиждень тому очевидним фаворитом чемпіонських перегонів в Англійській Прем’єр-Лізі був Ліверпуль. Але команда Юргена Клоппа двічі перечепилася в останніх двох поєдинках. Нічиї з Лестером та Вест Гемом скоротили відрив від найближчого переслідувача – Манчестер Сіті – до 3 очок.

Це дало підстави Пепу Гвардіолі сказати, що долю титулу нинішнього сезону може визначити різниця м’ячів. І станеться це, найімовірніше, в заключному турі. Якщо сьогодні Манчестер обігрує Евертон, то містяни вийдуть на перше місце в турнірній таблиці. Оскільки мають кращу різницю забитих та пропущених м’ячів: 66-20 проти 56-15 у мерсисайдців.

Гвардіола живе за принципом:

По-перше, треба виграти матч. По-друге, якщо можеш забивати – забивай! По-третє, якщо можеш уникнути поразки – уникай її. Бо може статися так, що ти виграєш АПЛ завдяки різниці м’ячів. Ми, звісно, не кажемо хлопцям вигравати сьогодні 25:0. Я ніколи так не кажу. Спершу треба просто виграти. А далі спробувати забити якомога більше. Я більш ніж переконаний – титул розіграємо в останніх одному-двох турах.

Тим більше, що часто боротьба йде не лише на футбольному полі, а й на сторінках соцмереж.

Ми ж пропонуємо взяти участь в нашому опитуванні:

Читайте також