Кінець казки Сульшера? МЮ вже підшукав заміну тренеру

11:45, 24 вересня 2019

У Манчестері може відбутися зміна тренера. Керівництво МЮ незадоволене стартом команди у сезоні. Підопічні Уле Гуннара Сульшера після 6 турів мають лише 8 очок і перебувають на 9-му місці в таблиці.

І це при тому, що на старті чемпіонату Манчестер Юнайтед грав тільки із одним топ-клубом – Челсі. Манкуніанці в останньому турі програли Вест Гему Андрія Ярмоленка. А до цього вдома поступалися Кристал Пелесу та втрачали очки в матчах з Вулвергемптоном і Саутгемптоном. Наразі Сульшер все ще має невеликий кредит довіри керівництва. Проте, в разі продовження нестабільної ситуації боси МЮ готові вдатися до кардинальних рішень.

Після матчу із Вест Гемом одразу ряд легендарних у минулому гравців МЮ дуже критично висловлювалися стосовно Сульшера. Ба більше – вимагали його негайної відставки. Рой Кін заявив, що норвежцю не вистачає харизми та характеру переможця.

Головним претендентом на місце тренера є італієць Массиміліано Аллегрі. Сам екстренер Ювентуса нещодавно говорив, що активно займається вивченням англійської мови і натякав, що готується працювати в Англії. Менш імовірним кандидатом вважають Лорана Блана. Колишній тренер збірної Франції і ПСЖ також входить до сфери інтересів босів МЮ. Однак, головною проблемою є те, що Блан вже три роки без тренерської практики.

Читайте також