Клопп буде лютувати! Гравець-невдаха планує залишитися в Ліверпулі

11:44, 12 червня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Горе-голкіпера Ліверпуля дивитися з оптимізмом на своє майбутнє в Ліверпулі.

Головний антигерой фінального матчу Ліги Чемпіонів 2018-го року Лоріс Каріус, у інтерв’ю Тransfermarkt, розповів про свої перспективи в англійському клубі. Він заявив, що є одним із головних претендентів на місце в основі:

Я можу рухатися вперед і розвиватися на тренуваннях у Ліверпулі. Будучи другим воротарем у команді в Англії, ви знаєте, що ви можете отримати свої шанси.

В даний час я перебуваю в найкращому клубі світу, борюся за титули, кожен день тренуюся з футболістами, які знаходяться на найвищому рівні. Я повністю усвідомлюю, що перебуваю в хорошій позиції в Ліверпулі. У мене тут прекрасні умови.

Я хочу грати на високому рівні якомога довше. Звичайно, як футболіст, бажаю виграти один-два трофеї. Я завжди намагаюся досягти від себе якнайбільше.

Так само і з Ліверпулем, де я є одним із претендентів на місце основного голкіпера. Я намагатимуся залишитися в клубі і зроблю все, щоб допомогти колективу. Незалежно від того чи буду я №1 чи №2.

Нагадаємо, що контракт Каріуса з Ліверпулем розрахований до літа 2022 року. Але керівництво клубу має намір спробувати продати його найближчим часом.

26-річний голкіпер повернувся в Ліверпуль з Бешикташа, за який він виступав на правах оренди. Проте він достроково розірвав контракт із турецьким клубом. Все через те, що Чорні Орли заборгували воротарю 1,6 млн. євро і не бажали їх виплачувати.

Нинішнього сезону Каріус провів 32 матчі (8 з них відстояв на нуль)  за Бешикташ, у яких пропустив 46 м’ячів.

Читайте також: Зінченко потрапив до символічної збірної. Українець опинився серед зірок та ФІФА змінює правила. Динамо ще цього сезону може виграти від нововведення

Читайте також