Колос втопив Дніпро-1 у Києві. Ковалівці за крок до Ліги Європи!

17:52, 25 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Відбувся перший матч плей-оф УПЛ за місце в Лізі Європи.

Минулого сезону СК Дніпро-1 і Колос боролися за місце в УПЛ, а вже за рік обидва клуби б’ються за місце в єврокубках.

Фаворита у протистоянні 6 і 7 команд Чемпіонату України визначити було складно, але вже у першому таймі ковалівці зробили серйозну заявку на успіх у цьому півфіналі. Колос відзначився двома забитими м’ячами упродовж декількох хвилин (на 22 і 24 хвилині) зусиллями Антюха і Оріховського – 2:0.

Команді Михайленка під дощем на полі НСК Олімпійського треба було створити диво, і перший крок до цього гості столиці зробили вже на 49 хвилині. Тейлор обіграв суперника на фланзі, увійшов до штрафного майданчика і навісив точно на голову Супрязі. М’яч після удару нападника дніпрян влучив у стійку, але рикошетом від Волинця залетів у сітку воріт – 2:1.

Минули дві хвилини, і комфортна перевага Колоса повернулася. Кліщук пролетів повз подачу Ємця з флангу, а Антюх (до гола і асисту, які він заробив у першому таймі) додав ще одне взяття воріт, легко поціливши у порожні ворота з декількох метрів – 3:1.

Колос таку перевагу не втратив. Ковалівці ще раз упіймали дніпрян на контратаці, і Морозко своїм ударом (з рикошетом від Логінова) засмутив Кліщука – 4:1. Команда із Ковалівки у фіналі, де зіграє з Маріуполем, що несподівано здолав фаворта, Олександрію, 2:1 на полі суперника. Переможний м’яч прийшов до гостей на 83 хвилині зусиллями Кащука, котрий вийшов на заміну за 5 хвилин до гола!

Читайте також: У Першій лізі свої правила. Арбітр вилучив футболіста, якого дозволив замінити. ВІДЕО ідіотизму

Читайте також