Коли підемо на футбол? УАФ встановила термін проведення матчів без глядачів

16:24, 12 березня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Українські вболівальники не зможуть упродовж певного періоду часу вболівати за улюблені команди на стадіонах.

Виконавчий комітет Української Асоціації Футболу офіційно постановив, що у період із 12 березня до 3 квітня матчі УПЛ, Кубка України, U-21 та U-19 УПЛ, ПФЛ, Вищої Ліги чемпіонату України серед жіночих команд та Екстра-ліги, Кубка України з футзалу проводитимуться без глядачів. Загальна чисельність усіх учасників матчу та осіб, задіяних у його організації та проведенні (в тому числі офіційних осіб матчу, офіційних представників команд, учасників матчу), не має перевищувати 200 осіб.

Скріншот УАФ

Усі змагання ДЮФЛ, футзальних дитячо-юнацьких змагань та змагань серед дівочих команд в усіх вікових категоріях призупинено до 3 квітня.

Регіональні асоціації футболу мають ухвалити рішення про призупинення або проведення без глядачів змагань обласного, районного та міського рівнів. Визначений вже вказаний період – із 12 березня до 3 квітня 2020 року.

З огляду на рішення УАФ, протистояння Шахтаря та Динамо також відбудеться без глядачів (22-го березня).

Нагадаємо, керівництво більшості європейських ліг екстренно призупиняє чемпіонати чи проводить матчі без глядачів через ситуацію із коронавірусом.

Найближчий матч Кубка України Десна — Ворскла також пройде за порожніх трибун, але пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на Youtube Footballhub о 19:00.

Читайте також: Прийом кунгфу від екснападника Реала. Суперник в нокдауні. ВІДЕО.

Читайте також