Кому вірити? Офіційна заява керівництва Ман Сіті стосовно бану від УЄФА

18:41, 19 лютого 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Справа Манчестер Сіті щодо дискваліфікації з єврокубків набирає обертів. Виконавчий директор Містян прокоментував скандальну ситуацію.

Порушення фінансового фейр-плей має серйозні наслідки для Манчестер Сіті. Команду на два сезони дискваліфікували з Ліги Чемпіонів. Але Ферран Соріано, який обіймає посаду виконавчого директора клубу, усі звинувачення заперечує. Його слова передає BBC Sport.

Вболівальники можуть бути впевнені у двох речах. Перше – твердження неправдиві. А друге – ми зробимо все, щоб довести це. Але ми повинні бути обережні. Потрібно поважати цей процес, який все ще триває. Власник не інвестував у клуб будь-які засоби, які не були належним чином оформлені. Як футбольний клуб ми стабільні, прибуткові, у нас немає боргів, наші рахунки безліч разів перевірялися аудиторами, регуляторами, інвесторами, все абсолютно чисто

Рішення УЄФА підлягає оскарженню в Спортивному Арбітражному Суді в Лозанні. Повідомлялося, що Манчестер Сіті боротиметься за зняття бану. Крім того клуб спробує схилити суд до розгляду аналогічних порушень з боку інших європейських багатомільйонних грандів.

Читайте також: Він точно потрібен Ліверпулю? Клопп хоче нападника з Бундесліги

Читайте також