Коноплянка поділився своїм досвідом переходу в АПЛ і дав пораду Мудрику

11:02, 31 грудня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Євген Коноплянка в інтерв'ю ютуб-каналу Влада Седан поділився своїм сумним досвідом переходу до АПЛ і дав пораду Михайлу Мудрику. Свого часу 25 мільйонів фунтів не переконали Дніпро і трансфер українського вінгера до Ліверпуля зірвався в останню секунду.


Михайлові не можна забивати голову усією цією інформацією. Багато чого з новин просто зайве, або ж просто неправда. На тебе самі вийдуть. Я свого часу багато чого не знав.

Одного разу підходить людина, знаєш, просто на вулиці. Я взагалі до цього не був готовий, я був на своїй хвилі, я грав. Мене просто по спинці хтось б'є й каже: Привіт, я директор Ліверпуля. Я такий: Та ні! Спершу почав сміятися, думав, що це якийсь розіграш. Потім він представив увесь свій персонал, помічників і сказав: Ми тут із конкретною метою, можна проходити МРТ і завтра ж вилітаємов Ліверпуль, якщо зі здоров'ям усе в порядку.

Думаю: Круто, значить, уже домовилися з клубом. А знаєш, чому він так сказав? Бо вони були впевнені, що вони певну суму виділили, і Дніпро не повинен відмовити, коли у мене рік залишається контракту. Чому б ні? Я віддав Дніпру, що міг, і ще й віддячив клубу за те, що мене виховали – всім добре.

Пам'ятаю, вже закінчувалося трансферне вікно, але Ліверпуль якось продовжив його на годину, я не знаю, як. Мабуть, Ліверпуль подав заявку. Я вже і пісню вивчив їхню, бо ж англійською - валянок... Я просив відпустити мене, умовляв, як міг. З 20 мільйонів дійшло до 25-ти. Це ж європейці, у них був шок: А як це? Скільки тоді потрібно? Наскільки я знаю, у Дніпрі хотіли отримати всю суму миттєво, просто зараз, а Ліверпуль каже, та ні, нам пару днів треба, провести все. А тут: Ні, саме зараз.

Читайте також: Невдаха року! Захисник Лестера двома автоголами подарував новорічну перемогу Ліверпулю. ВІДЕО

Читайте також