Красень-гол Івана Петряка не врятував Ференцварош від поразки

11:53, 17 грудня 2018

Іван Петряк феєрить в Угорщині! Півзахисник Ференцвароша забив красивий м’яч у матчі 17-го туру чемпіонату проти Віді. Але команда Сергія Реброва поступилася найближчому переслідувачу – 1:2.

Український півзахисник вийшов у стартовому складі своєї команди і зрівняв рахунок на 34-й хвилині. Краще цей гол подивитися, ніж читати про нього.

Цей м’яч став для Петряка 5-м у нинішньому розіграші чемпіонату Угорщини. Всього на його рахунку 16 поєдинків у лізі.

Але у другому таймі Віді провів свою другу і переможну результативну атаку у зустрічі. Відзначився Щепович.

Після поразки команда Сергія Реброва продовжує очолювати турнірну таблицю з відривом у 5 очок від Віді.

Щодо самого матчу, то гравці Віді грали дуже грубо, багато фолили. Двох футболістів Ференцвароша забрали до лікарні. А рефері показав у першому випадку тільки жовту картку, а у другому взагалі ніяк не відреагував, – розповів FootballHub свої враження від матчу угорський журналіст Арон Буда.

Сергій Ребров теж був не в захваті від роботи арбітра.

Суддівство не було нормальним. Це був дуже цікавий матч, але я змушений говорити про роботу арбітра. У нас дербі з Віді – і це нормально. Але гра не має бути настільки брутальною. Суддя мав краще контролювати хід зустрічі. Ми втратити двох гравців, а це велика проблема для нас. 

Арбітр мав ще на початку матчу придушити грубість червоною карткою. Так гра вийшла б кращою. 

Мої гравці були трохи налякані Віді, але вони зіграли краще у другому таймі. Нам треба змінити певні речі під час зивомої перерви не дивлячись на те, що ми лідируємо у чемпіонаті з відривом у 5 очок. Наша мета – стати чемпіоном. 

Дві вимушені заміни через травми вплинули на перебіг подій. Ми цього не планували. Але гравці, які вийшли на заміну, зробили все, що могли, – сказав Ребров в ефірі телеканалу M4 Sport.

Тепер у чемпіонаті Угорщини зимова перерва. Прощаємося з лігою до лютого!

P.S. До слова, скоро українців у Ференцвароші буде більше. Джерела близькі до клубу підтвердили угорським журналістам, що клуб підпише Ігоря Харатіна. Чекаємо на офіційні новини від зелених орлів!

Читайте також