Кравець гратиме в одній команді з Кучером

14:44, 15 січня 2018

Екс-нападник київського Динамо Артем Кравець продовжить кар’єру в Туреччині.

Артем Кравець після 11 років виступів за киян (з перервами на оренди в Штутгарті і Гранаді) покидає клуб. Нападник збірної України продовжить виступи в турецькому Кайсеріспорі. Форвард підписав контракт із Кайсеріспором на найближчі 3,5 роки.

На українця чекають зіркові партнери на чолі з Асамоа Г’яном. Кайсеріспор йде на 5 місці в турецькій Суперлізі. І лише на 6 очок відстає від лідера – Башакшехіра.

За Кайсеріспор виступає ще один українець – Олександр Кучер.

Офіційний сайт Динамо наводить слова прощання Артема Кравця:

  • Я вдячний футбольному клубу Динамо, президенту клубу, всім партнерам по команді та тренерам, з якими доводилося працювати, а також співробітникам клубу за всі ці роки. Динамо для мене стало справжнім рідним домом, я провів тут найкращі роки. Зараз у моїй кар’єрі настає новий етап, я отримав хорошу пропозицію від іншого клубу, і готовий прийняти новий виклик. Хочу висловити окрему подяку Ігорю Михайловичу Суркісу за те, що він пішов назустріч і надав можливість перейти прямо зараз, не чекаючи завершення сезону. Президент клубу завжди підтримував мене, навіть у найбільш невдалі періоди моєї кар’єри в Динамо. Динамо назавжди залишиться в моєму серці, і я завжди буду вболівати за цей, рідний для мене, клуб. Спасибі вболівальникам, усім, хто підтримував мене всі ці роки.

Читайте також