Куди зник Монреаль? У фанатів своє пояснення

12:11, 19 квітня 2019

Арсенал у виїзному поєдинку переміг Наполі із мінімальною перевагою. Окрім перемоги своєї улюбленої команди, фанатам Арсенала цей матч запам’ятався ще з однієї причини. А ім’я їй Начо Монреаль. Спостережлива публіка помітила, що захисник Канонірів пішов з поля на 63-ій хвилині матчу. При чому це була не заміна. І вже за 5 хвилин повернувся на поле. Так невимушено, наче нічого й не сталося.

Вигадливі фанати Арсенала у Твіттері пояснили ситуацію тим, що футболіст просто пішов… до вбиральні.

Сухі перемоги у двох матчах Ліги Європи, Арсенал у півфіналі, Монреаль пішов до туалету.

Він пішов випорожнитися прямо посеред гри Ліги Європи.

Я сподіваюся, Монреаль хоча б вимив руки!

Він так легко пішов до туалету. Мені сподобалося!

Монреаль мав це зробити в центрі поля. Це відповідало б статусу змагання.

Одні вболівальники кепкують із 33-річного іспанського захисника, а інші звинувачують у неповазі до суперника. Але, з іншого боку, всі ми люди. Що залишалося робити гравцеві?

Абсолютна неповага до Наполі.

Він пішов з поля, щоб полегшитися, у чвертьфіналі Ліги Європи, а потім повернувся на поле, наче нічого не сталося.

Примітно, що це вже не перший випадок такої поведінки футболістів. Наприклад, у 2013-му під час матчу АПЛ Саутгемптон – Евертон півзахисник господарів Джейсон Панчеон покинув поле на деякий час, а потім повернувся. Таке рішення Панчеон прийняв самостійно, навіть не повідомивши суддю чи партнерів. А Саутгемптону довелося грати вдесятьох.

Звичайно, арсеналець міг вчинити як арбітр Массімо Бузакка, коли обслуговував матч чемпіонату Катару. Тоді швейцарський рефері трохи підмочив газон і свою репутацію прямісінько на полі, у штрафному майданчику однієї з команд. Після матчу він вибачився за свою поведінку. але більше судити матчі Катарського чемпіонату його не запрошували.

Читайте також