Легенда Реала більше не потрібен клубу. Ще один скандал у Мадриді

09:44, 28 травня 2019

І без того скандальний і складний сезон мадридського Реала вилився у ще один конфлікт. Непорозуміння між капітаном команди Серхіо Рамосом і президентом клубу Флорентіно Пересом переросло у справжню публічну ворожнечу. Напередодні відбулася зустріч між гравцем і власником клубу, однак вона тільки ще більше ускладнила стосунки.

Все почалось після вильоту Реала із Ліги Чемпіонів від Аякса, а точніше після нелогічної жовтої картки Серхіо Рамоса наприкінці першого матчу. Саме через неї футболіст і змушений був пропустити матч-відповідь на Бернабеу, оскільки відсиджував дискваліфікацію. І саме на стадіоні Реала стався перший гучний камбек Аякса в плей-оф Ліги Чемпіонів. Далі Флорентіно Перес публічно називав саме Рамоса головним винуватцем провалу і вильоту команди з турніру. На що Серхіо відповів не менш різко.

Нехай він зі мною розрахується, і я готовий піти.

На цей сигнал миттєво відреагували європейські клуби і висловили свою готовність підписати Рамоса. Зокрема, ЗМІ повідомляли про предметний інтерес від Манчестер Юнайтед. Згодом у Рамоса з’явилася пропозиція із Китаю. Футболіст хотів розірвати контракт із Реалом і в статусі вільного агента шукати собі новий клуб. Він навіть готовий відмовитися від зарплатні за два роки, що йому залишилося дограти у Мадриді за контрактом. А це, на секундочку, 25 мільйонів євро. Саме бажання капітана піти і стало предметом розмови із Флорентіно Пересом. Однак президент не пішов на зустріч Рамосу та відмовився безкоштовно відпускати гравця. За футболіста Реал вимагатиме 100 мільйонів євро.

Читайте також