Леонід Кучук очолив Рух

13:45, 01 лютого 2019

Президент винниківського Руха Григорій Козловський домовився про співпрацю з білоруським фахівцем Леонідом Кучуком. Офіційне представлення наставника і його тренерського штабу відбулося сьогодні у Львові.

Кучук вже встиг познайомитися з командою. Основна робота з підопічними розпочнеться на другому зборі. У екс-наставника київського Арсенала і кам’янської Сталі є майже два місяці для того, щоб встигнути запровадити свої ідеї в Русі.

Фото ФК Рух Винники

Допомагатимуть білорусу вже перевірені ним бійці (які були його помічниками у російський період тренерства, коли Кучук очолював Локомотив, Краснодар, Кубань і Ростов): Іван Федик, тренер із фізичної підготовки Віталій Мілютін і тренер воротарів Євгеній Іванов. Планують залучити до штабу і когось із власних вихованців. Йде оновлення також у команді U-19, де буде сформований абсолютно новий штаб.

Основа, що виступає у Першій лізі України, зараз осіла на дні турнірної таблиці – 13 місце і 11 очок. 8 із цих 11 пунктів команда здобула під керівництвом Юрія Вірта. Цей тренер сподобався багатьом уболівальникам завдяки роботі у рівненському Вересі. Звільнення Вірта 14 листопада було м’яко кажучи, несподіваним. Хоч заключні два матчі Рух програв з однаково принизливим рахунком 0:3: СК Дніпро-1 і Оболоні.

Про свої емоції на тренерські лавці Леонід Станіславович вже розповідав на Footballhub.

Другу частину чемпіонату Рух розпочне домашнім матчем з Балканами. Базовий день – 24 березня.

До речі, Рух надихав на старт сезону незабутнім роликом.

Читайте також