Ліга Європи. Славія знищує Генк Малиновського

12:18, 22 лютого 2019

Лідер чемпіонату Бельгії неочікувано легко вилетів із Ліги Європи.

Українець Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі свого Генка на матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти Славії. В першому поєдинку в Чехії команди розписали мирову нічию 0:0, тому на бельгійський поєдинок фаворитом вважали саме Генк.

Матч розпочався із курйозного голу у ворота Славії. Голкіпер чеського клубу Коларж необачно зіграв на виході і Троссард після незграбності від чеха відправив м’яч у сітку порожніх воріт гостей – 1:0.

Воротар Генка Вукович вирішив не відставати від свого колеги по цеху і теж “привіз”. Проте не один гол, а цілих два. Австралійський голкіпер спочатку не перехопив м’яч після подачі з флангу (чим скористався Цоуфал), а на початку другого тайму після чергового прострілу не зафіксував вдало м’яч і зіштовхнувся з партнером – Траоре забив спокійно у порожній кут воріт Генка – 1:2

Вукович отримав травму і його змінив Якерс, який теж встиг попустити. Проте вини бельгійця у пропущених голах мінімум. Шкода двома ударами головою після стандартів довів рахунок до непристойних 1:4.

Генк вилітає із Ліги Європи від суперника, якого вважали абсолютно прохідним… Шкода, але одним українцем в єврокубках менше.

Читайте також