Ліга чемпіонів. Ман Сіті громить Баварію, Бенфіка розчаровує в матчі з Інтером. ВІДЕО

23:54, 11 квітня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Манчестер Сіті у першому чвертьфінальному матчі з Баварією одразу вирішив продемонструвати німецькому гранду свої наміри пройти в півфінал Ліги чемпіонів.

Loading...


Підопічні Гвардіоли намагалися тиснути на гравців Баварії. В одній із таких спроб Голанд ледь не забрав м'яч у голкіпера гостей Зоммера, але в останній момент швейцарець все ж зумів розрядити ситуацію.

Перший по-справжньому гольовий момент створили господарі. Містяни класно розіграли атаку, довівши м'яч до Голанда. Норвезький форвард з меж штрафного майданчика пробив неочікувано кволо – прямо туди, де стояв Зоммер.

Мюнхенці відповіли нагодою Мусіали. Гравець збірної Німеччини змарнував свій шанс, з меж штрафного майданчика манчестерців пробивши у захисника господарів.

Свого Ман Сіті досяг на 27 хвилині. Родрі отримав м'яч біля штрафного майданчика суперника, на замасі прибрав Мусіалу і без довгих роздумів пробив з лівої у дальній верхній кут воріт Зоммера – 1:0!

Loading...


Дуже швидко англійський гранд міг забити ще, але Зоммер продемонстрував дивовижну реакцію, коли з близької відстані по його воротах пробивав Гюндоган – сейв.

Другий тайм розпочався з класної нагоди Баварії.

На старті другої половини мюнхенці організували швидку атаку, яку своїм ударом в дальній кут воріт Едерсона завершував Сане – бразильський голкіпер врятував Ман Сіті.

Все той же Сане за декілька хвилин спробував ще раз впіймати воротаря містян дальнім ударом. Але Едересон м'яч в стрибку відбив.

Манчестер Сіті витримав цей тиск гостей, відвів гру від власних воріт і забив. На 70 хвилині Гріліш перехопив м'яч після помилки Упамекано, віддав на Голанда, а той навісив точно на голову Сілві – 2:0!

Loading...


До розгрому рахунок на 77 хвилині довів Голанд. Стоунз після навісу з флангу скинув м'яч на свого форварда, який з декількох метрів переграв Зоммера – 3:0!

Loading...


Добити розібрану команду Тухеля спробував Родрі, але Зоммер потягнув м'яч з-під поперечки власних воріт після удару іспанця.

Манчестер Сіті дуже впевнено розбирається з Баварією Тухеля. Можливо, в Мюнхені зарано звільнили Нагельсманна?

У паралельній зустрічі Інтер на виїзді розібрався з Бенфікою завдяки голам Барелли та Лукаку – 0:2.

Loading...


Читайте також: Забив двічі Реалу на Бернабеу! Мадридці хочуть підписати свого кривдника за 50 млн євро

Читайте також