Ліга чемпіонів. Панатінаїкос карає Дніпро-1 за помилки. ВІДЕО

23:22, 25 липня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Дебют СК Дніпро-1 в Лізі чемпіонів (хоч і на стадії кваліфікації) виявився невдалим.


Вже на старті поєдинку з Панатінаїкосом підопічні Кучера отримали важкий удар. На 10 хвилині Хуанкар на фланзі обіграв Мірошніченка і прострілив у воротарський майданчик дніпрян на Шпорара, який з близької відстані зумів заштовхнути м'яч у ворота Кінарейкіна – 0:1.

Номінальні господарі виглядали не надто впевнено в атакувальній грі, але до перерви були декілька непоганих підходів до воріт греків. Один із таких підходів міг у гол конвертувати Довбик, але удар в українського форварда відверто не вийшов – повз ворота.

Після перерви українці почали грати активніше.

На старті другої половини небезпечним моментом вибухнув Гуцуляк. Вінгер Дніпра-1 обігрався з Довбиком і з-за меж штрафного майданчика пробив на дев'яткою воріт Бріньйолі.

Панатінаїкос відповів не менш гострим епізодом. Швидку атаку гостей після передачі від Шпорара ударом злету завершував Вілена – вище воріт.

Ще один неприємний епізод трапився на 74 хвилині. Пантаінаїкос не без везіння відбився від класної атаки дніпрян, а потім забили. Високий пресинг від Мірошніченка і Бабенка був розбитий Вербичем, який запустив у прорив Хуанкара, а той відпасував під удар Джурічичу – Кінарейкін не впорався з м'ячем, який летів у кут – 0:2.

Зруйнував всі надії щодо позитивного результату для української команди в цьому матчі на 84 хвилині Йоаннідіс. Грецький форвард реалізував пенальті, який заробив, мабуть, найкращий гравець Матчу Хуанкар, який впав після фолу Мірошніченка – 0:3.

На 90 хвилині Танчик один гол відквитав, замкнувши простріл Рубчинського – 1:3.

Міг до мінімального рахунок скоритити Гуцуляк, але вінгеру номінальних господарів не вдалося з меж штрафного майданчика поцілити у дальній кут воріт Бріньйолі. 

Дніпро-1 поступається в своєму першому матчі в Лізі чемпіонів. У Греції команді Кучера потрібне диво, щоби продовжити боротьбу у найпрестижнішому євротурнірі.

Читайте також: Європейський клуб ОФІЦІЙНО підписав гравця Динамо! Відомо, скільки можуть заробити кияни

Читайте також