Ліон – ПСЖ. Матч шедевральних голів

13:45, 22 січня 2018

ПСЖ зазнав другої поразки в чемпіонаті. Як і у випадку із Страсбуром, парижани знову поступились в гостьовому матчі. Віце-чемпіон Франції проводив матч проти Ліона. Олімпік йшов на другому місці, а з огляду на те, що головний конкурент ліонців – Марсель програв свій матч команда Женезіо могла зміцнити свої позиції.

Та чи міг Ліон бути впевненим у своєму тріумфі? ПСЖ минулого туру знищив вдома Діжон із рахунком 8:0. А попередні 5 матчів парижан неодмінно закінчувались перемогою парижан. Ліон в свою чергу також не програвав в чемпіонаті ще із листопада минулого року. Але один факт точно був на користь господарів. ПСЖ цього сезону до гри проти Ліона програв тільки 2 матчі і обидва на виїзді.

Матч цілком виправдав очікування і статус одного із головних головних поєдинків туру. Вже на другій хвилині Набіль Фекір змусив вболівальників схопитись за голову. Півзахисник Ліона вдало виконав стандарт. М’яч за неймовірною траекторією полетів точно в кут воріт. Гості одразу кинулись рятувати матч. Антоні Лопес ще до перерви двічі рятував свої ворота.

Та в компенсований час ПСЖ таки зумів зрівняти рахунок. Захисники Ліона не вдало вибили м’яч і Курзава злету спіймав відскок, та не залишив жодних шансів голкіперу суперників. По перерві команди продовжили перестрілку. Конкурентність матчу підкреслює і статистика. Обидві команди завдали по 11 ударів, але вирішальний був на рахунку Ліона.

На 90+3 хвилині Депай обіграв кількох суперників, змістився в центр і поцілив ударом точно в ближню дев’ятку.  Ліон на останніх секундах вирвав перемогу і скоротив відставання від ПСЖ в турнірній таблиці до 8 очок.

Читайте також