Ліон-Шахтар. Ліга Чемпіонів без глядачів

13:29, 02 жовтня 2018

Віталій Звєров ексклюзивно для FootballHub повідомляє останні новини перед матчем Ліон-Шахтар.

Головний тренер Ліона Бруно Женезіо порівняв Шахтар з Барселоною:
– Це дуже технічна команда. Якщо ви хочете порівнянь – то це команда, яка певною мірою схожа на Барселону. Багато грає в пас, чудово взаємодіє і має у складі технічних і швидких гравців.

А Паулу Фонсека відсипав декілька компліментів французькій команді:
– Ліон – це особлива команда, яка складається з чудових, якісних і дуже технічних гравців. Одразу після жеребкування сказав, що Ліон – дуже сильна команда. І їхні нинішні результати доводять мої слова.

Стало відомо, що Микола Матвієнко зіграє на правому фланзі захисту.
Паулу Фонсека: Матвієнко продовжуватиме грати на цій позиції. Це дійсно не зовсім звично – не так часто лівий захисник грає на позиції правого. Частіше – навпаки. Але зараз він буде там залишатися, оскільки саме там додає позитиву нашій грі.

Жуніор Мораєс був дуже радий бачити свого старого друга Марсело, котрий грає за Ліон:
Марсело – мій великий друг. Наші родини близько товаришують. Це вже друга Ліга чемпіонів, коли ми гратимемо один проти одного. Коли він був у Бешикташі, я вже грав проти нього. Це надзвичайно хороший захисник, що не дуже добре для нас (сміється). Але в будь-якому разі приємно буде його побачити.

Напевно, головною темою стало те, що матч відбудеться без глядачів. Обидва тренери були дуже засмучені цим фактором.
Бруно Женезіо: Я вже казав напередодні, що футбол – це гра для глядачів. Таке відчуття іноді виникає за порожніх трибун, що ми просто на тренуванні. Але треба не забувати, що це дуже важлива гра, і потрібно підготуватися психологічно. Нам надзвичайно потрібні три очка.

Паулу Фонсека: – Такі рішення не варто приймати. Я би волів приїхати сюди, щоби стадіон був повний. Нехай це будуть вболівальники Ліона. Тому що футбол – це особлива атмосфера, особливе видовище. Це має бути красиво. Я не знаю, треба щось робити, приймати якісь рішення, закони, щоби стадіони завжди були повними.

Читайте також