Ліверпуль дарує Зінченку шанс на чемпіонство

20:21, 03 березня 2019

Мерсисайдське дербі завершилося втратою очок для Ліверпуля. Евертон втримав нульову нічию і цим дуже засмутив прихильників червоних. Цікаво, що Мохамед Салах міг розірвати зачароване коло із трьох команд, яким єгиптянин так і не зумів забити в АПЛ. Серед обраних: Евертон, МЮ і Вотфорд.

Цій осічці дуже зрадіє Олександр Зінченко і компанія. Адже тепер лідером АПЛ став Манчестер Сіті. В активі містян 71 очко, у Ліверпуля 70. І за 9 турів до завершення чемпіонату саме час поглянути на календар обох команд.

У Ліверпуля попереду ще два матчі із командами з ТОП-6: Челсі та Тоттенгема. На щастя для команди Клоппа, обидва матчі відбудуться на Анфілді. Окрім цього на червоних ще чекатимуть Бернлі, Фулгем, Саутгемптон, Кардіфф, Ньюкасл і Вулвергемптон.

Що стосується Манчестер Сіті Олександра Зінченка, то у містян попереду теж два великі матчі: Тоттенгем вдома та манчестерське дербі на Олд Траффорд. Серед інших майбутніх суперників Вотфорд, Фулгем, Кардіфф, Крістал Пелес, Бернлі і Лестер.

Можемо лише констатувати, що чемпіонські перегони в Англії набирають максимальних обертів і кожен із наступних матчів може коштувати командам золотих нагород.

Читай також про рекорди Олександра Зінченка.

Читайте також