Ліверпуль не програє Аталанті. Прогноз експерта Паріматч Олександра Шовковського

14:51, 25 листопада 2020
ПРОГНОЗИ

Прогноз на матч Ліверпуль – Аталанта: господарі не програють, ТБ 2.5. Коефіцієнт 1.8

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

Голи в обох таймах – 1.4

ТБ 2.5 – 1.4

ТБ 3.0 – 1.6

Перемога Ліверпуля – 1.7

Ліверпуль не програє, ТБ 2.5 – 1.8

ТБ 3.5 – 2.0

Перемога Ліверпуля з форою (-1) – 2.1

Перемога Ліверпуля, ТБ 2.5 – 2.1

Ліверпуль познущався з Аталанти у Бергамо – 5:0. Команда Юргена Клоппа йде у групі без втрати і вже майже забезпечила собі плей-оф. Аталанта має чотири очки, стільки ж у Аякса. Отже для гостей результат цього матчу є набагато важливішим.

Форма Ліверпуля

Ліверпуль не здає позиції. Після перемоги над Аталантою команда Юргена Клоппа здобула стратегічно важливу нічию з Манчестер Сіті (1:1) та перемогла Лестер (3:0). Отже після восьми турів у чемпіонаті Англії Ліверпуль має 20 очок – так само, як Тоттенхем.

Останньої поразки (і єдиної цього сезону, якщо не враховувати серії пенальті) Ліверпуль зазнав четвертого жовтня, коли несподівано був розбитий Астон Віллою 2:7. Після цього у червоних шість перемог та дві нічиї, загальний рахунок 18:5.

Новини Ліверпуля

Мохамед Салах не зіграв проти Лестера, але вже здав негативний тест на COVID-19 і тренується з командою.

Але втрат дуже багато. Точно не буде на полі Верджіла Ван Дейка, Джо Гомеса, Трента Александра-Арнольда. Під питанням участь у матчі Тіаго Алькантари, Джордана Хендерсона та Набі Кейта.

Втім з потужним Лестером впоралися без них і навіть без Салаха.

Форма Аталанти

Після поразки від Ліверпуля Аталанта зіграла два матчі і взяла два очки – 1:1 з Інтером, 0:0 зі Спецією. Три матчі без перемог – такого з Аталантою не було з січня. Один гол за три матчі – взагалі нонсенс.

Взагалі з останніх шести матчі бергамаски виграли один – 2:1 з Кротоне, який йде останнім у Серії А. Це дуже не схоже на команду Джан П’єро Гасперіні, а президент Аталанти вже готується до найгіршого і каже, що головне завдання – не вилетіти.

У перших п’яти матчах сезону Аталанта взяла 12 очок, різниця голів 18:9. У наступних шести – шість очок, різниця голів 6:12.

Новини Аталанти

Проти Спеції Аталанта грала експериментальним складом. Гасперіні був незадоволений тим, що гравці збірних дуже пізно повернулися і вирішив дати відпочити декільком з них.

Насправді, втрат у Аталанти не дуже багато. У Руслана Маліновського коронавірус, серйозна травма у Маттіа Кальдари, в останньому матчі пошкодження отримав Фабіо Депаолі. Всі інші готові грати – з Ліверпулем зіграє основа.

Ліверпуль – Аталанта. Статистика зустрічей

Аталанта та Ліверпуль зустрінуться вдруге, після 0:5 три тижні тому.

Ліверпуль зіграв 35 матчі проти представників Італії: 14 перемог, шість нічиїх, 15 поразок, різниця голів 45: 42.

Аталанта провела сім матчів проти англійських команд: три перемоги, нічия, три поразки, загальний рахунок 15:15.

Ліверпуль – Аталанта. Коефіцієнти

Коефіцієнт на успіх Ліверпуля – 1.7. Перемога Аталанти оцінюється у 4.7, нічия – 4.5.

Коефіцієнт на ТМ 2.5 – 3.1, на ТБ 2.5 – 1.4. На те, що обидві заб’ють, можна поставити за 1.4. На те, що заб’є лише одна – за 2.8.

Ліверпуль – Аталанта. Сильні та слабкі сторони

Від Аталанти у домашньому матчі проти Ліверпуля чекали більшого, але гості просто знищили команду Джан П’єро Гасперіні. Тренер бергамасків виправдався тим, що час іде, команда змінюється, швидкість та інтенсивність вже не ті – треба працювати, аби не допустити серйозного спаду.

Після цього Аталанта двічі зіграла внічию – результати не дуже, але особливих претензій до команди не має бути. Одним з суперників був Інтер, а проти Спеції грали після паузи, незвичним складом, та ледь не перемогли. Втім це зовсім не означає, що італійці готові відібрати очки у Ліверпуля.

Аталанті треба забивати в Англії, адже захист у команди не такий надійний, аби стримати атаку Ліверпуля. А з реалізацією останнім часом проблеми: Папу Гомес загальмував після яскравого старту, Йосіп Ілічіч все ще не набрав форму, Дуван Сапата робить все можливе, але йому потрібна підтримка. Команда не біжить так, як раніше – в Бергамо Ліверпуль був набагато швидшим і дуже легко проходив оборону суперника.

У Ліверпуля немає трьох основних гравців захисту, але це не проблема, коли попереду все добре. А атака потужна навіть без Мохамеда Салаха – у чудовій формі Дієгу Жота. Отже, здається, Ліверпуль у будь-якому разі може забити Аталанті більше ніж пропустить.

Ліверпуль – Аталанта. Статистика

  • Ліверпуль не програє вісім матчів поспіль: п’ять перемог, три нічиї.
  • Ліверпуль ще не пропустив у цій Лізі чемпіонів.
  • Ліверпуль пропустив один гол у трьох останніх матчах.
  • Ліверпуль виграв сім з останніх восьми матчів вдома.
  • Ліверпуль забиває щонайменше двічі у чотирьох останніх матчах вдома.
  • Ліверпуль не програє вдома (в основний час) з вересня 2018 року.
  • Аталанта виграла один з останніх шести матчів.
  • Аталанта не пропустила у двох з останніх 15 матчів.
  • Аталанта забила один гол за три матчі.
  • Аталанта програла один з останніх 16 матчів у гостях.

Ліверпуль – Аталанта. Прогноз

У першому матчі Аталанта виявилася неготовою до Ліверпуля. Зважаючи на останні результати команди, здається, що вона не є готовою і зараз. Можна, звісно, чекати від гостей несподіванки у стилі найкращих матчів минулого сезону, але перевага на боці команди Клоппа, яка знову може забити чимало голів.

Читайте також