Ліверпуль цементує захист. Новий одноклубник для Ван Дайка?

15:03, 02 січня 2020
ТРАНСФЕРИ

Ліверпуль підшукав нового партнера по центру захисту для Вірджила Ван Дайка. За повідомленнями ЗМІ, англійці зацікавлені у послугах гравця із іспанської Примери.

Один із найкращих захисників першої частини сезону в Іспанії Дієго Карлос може перейти у Ліверпуль. Юрген Клопп занепокоєний великою кількістю травм серед захисників мерсисайдців. Гомес, Матіп та Ловрен змінюють один одного на лікарняному і у Ліверпуля завжди обмежена кількість оборонців в обоймі. Особливо це позначається в період максимально насиченого календаря. Так, у півфіналі Клубного Чемпіонату Світу Юрген Клопп просто був вимушений ставити у центр захисту Джордана Хендерсона, а ще раніше на цій позиції грав Фабіньйо.

Вирішити цю проблему може підписання Дієго Карлоса із Севільї. Бразилець лише влітку переїхав до Іспанії з французького Нанта, однак вже зумів себе показати у Примері. Севілья не надто зацікавлена у продажі футболіста посеред сезону. Але Ліверпуль має можливість активувати клаусула футболіста, яка складає 65 мільйонів фунтів.

Читайте також