Якщо вони вважають себе важливішими, ніж футбол і гравці, я їх дружньо вітаю© Луческу відповів ультрас. ЕКСКЛЮЗИВ ПРОФУТБОЛ Діджитал

10:32, 04 березня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний тренер киян Мірча Луческу в інтерв’ю ПРОФУТБОЛ Digital поділився емоціями від матчу 1/4 фіналу Кубка України з Колосом, а також розповів про травму Циганкова і стосунки з уболівальниками Динамо:

– Справжня кубкова гра, яка тривала 120 хвилин. У цьому матчі було все: і основний час, і два тайми по 15 хвилин, і серія післяматчевих пенальті. Моментами на полі домінувала команда суперника, але загалом ми контролювали хід гри, у нас було більше можливостей забити. Пенальті – це лотерея, і ми в ній виявилися щасливішими.

Вітаю Бойка, який давно не грав, але поводився дуже спокійно і додав упевненості польовим гравцям, плюс відбив два важливих одинадцятиметрових удари.

– У грі було багато фолів, заруба і це спричинило травми, пошкодження Циганкова. Що з ним і чи відома якась інформація про його стан?

– Завтра подивимося, коли він пройде обстеження. Бо ще перед грою Віктор відчув, що йому щось там заважає. Циганков – дуже важливий гравець для нашої команди. Мене насамперед цікавить, щоб він був готовий до матчу з Вільярреалом.

– У відповідь на банер уболівальників, на якому написано, щоб ви пішли, ви махаєте їм рукою. Це доволі нестандартна дія, поясність як Ви до цього прийшли і вигадали таку ідею?

– Це реклама всьому футболу і Динамо зокрема. Нас показують на багатьох телеканалах по всьому світу. Якщо вболівальники вважають себе важливішими, ніж футбол і гравці, я їх дружньо вітаю. Я на початку матчу дивився на фан-сектор і думав: невже вони до Львова приїхали, а сьогодні на стадіон не прийдуть. Вони мене вітають по-своєму, а я їх – по-своєму. У нас таке обопільне вітання.

Читайте також: Впевнена перемога! Аталанта з Малиновським громить чергового суперника у Серії А. ВІДЕО та Десятий гол у сезоні! Українець феєрить в європейському чемпіонаті. ВІДЕО

Читайте також