Луго неприємно дивує Альбасете із Зозулею у складі

20:59, 09 листопада 2019

Альбасете Романа Зозулі у 15-му турі Сегунди зустрічався із Луго Ореста Лебеденка. У старті вийшов лише Зозуля, а Лебеденко залишився у запасі своєї команди.

У першій половині матчу Альбасете більше контролював м’яч, ніж атакував. Господарі не поспішали, мало просувалися вперед, а Луго сподівався на контратаки.

Дуже суперечливий епізод із Зозулею стався на 18-й хвилині. Роман отримав м’яч у штрафному майданчику гостей, спробував звільнитися від опіки двох захисників і дещо картинно впав. Як Зозуля не просив, а суддя на позначку не вказав. Але на повторі було видно, що контакт ніг захисника Луго і нападника Альбасете все ж був. Арбітр не ризикнув поставити пенальті.

Наприкінці тайму Зозуля міг відзначитися асистом, але Фустер не використав класну передачу головою від українця.

Луго абсолютно нічим цікавим не запам’ятався у першому таймі. Про це говорить навіть статистика: 1 удар і той не у площину воріт.

Перша реальна загроза біля воріт Луго виникла на початку другого тайму. І знову не обійшося без Зозулі. Українець відібрав м’яч на власній половині поля, обігрався спочатку з одним партнером, а потім віддав хорошу передачу на Гарсію. Лівий захисник вистрілив з лінії штрафного майданчика у правий від воротаря кут, але голкіпер врятував.

Луго шокував Альбасете на 80-й хвилині поєдинку. Еррера класно пройшов по правому флангу, прострілив у штрафний майданчик, а там захисники Альбасете не догледіли за Лопесом, який красивим ударом засмутив господарів поля.

До фінального свистка Альбасете спромігся лише на удар з дальньої відстані Акуньї та декілька небезпечних навісів у штрафний майданчик Луго. Тож мінімальна поразка опустила команду Зозулі на 8-му сходинку турнірної таблиці Сегунди.

Читайте також: Побиття Вест Гема. Андрій Ярмоленко не врятував команду від чергової ганьби.

 

 

 

Читайте також