Лучкевич: Респект хлопцям!

19:05, 04 травня 2019

Після нічиєї Динамо з Олександрією (1:1) футболісти обох команд прогнозовано мали різний настрій. Підопічні Шарана раділи, що не програли динамівцям і здобули бодай одне очко. Натомість гравці столичного клубу були розчаровані нічийним результатом.

Залюбки поспілкувався Міккель Дуелунд:

Це не той результат, який ми хотіли. Це була важка гра. Звичайно, ми мали здобувати 3 очки. Ми мали використовувати всі шанси, які мали. Микита Кравченко? Я думаю, він зіграв чудово.

Євген Ісаєнко прокоментував свою гру та дебют Кравченка:

Треба було вигравати сьогодні, щоб були шанси боротися за чемпіонство. А так 1:1. Хацкевич казав, що треба посилити гру, нагнітати в штрафному, шукати м’яч. Усі хлопці підтримують, підказують. Віталій Буяльський дуже допомагає, Миколенко теж. Було складно грати з кремезними футболістами Олександрії. Але треба звикати. Щоб грати на такому рівні, треба боротися. Кравченко добре зіграв в обороні, і до атак підключався.

Автор єдиного гола у ворота Бущана Валерій Лучкевич теж поділився своїми емоціями:

Складно щось говорити. У нас хлопці всі молодці. Видно було, що їм було важко. Вони всі відпрацювали на максимум. Я, на жаль, не міг продовжити матч через травму. Я з боку дивився, як хлопці відпрацьовували. Просто низький уклін і респект. Ми не дивилися гру Зорі з Маріуполем. Ми працюємо і не дивимося в турнірну таблицю. Виходимо на кожен матч і працюємо на результат.

Кирило Ковалець був стриманий:

Емоції позитивні. Ми зіграли дуже організовано. Показали хороший футбол і здобули одне очко. Так склалася гра, що у нас було багато вимушених замін. Відпрацювали всі добре, всі зараз у хорошому настрої. Я не встиг розім’ятися. Я мав грати зі старту. Але відчув біль, зранку робив МРТ. Грав із травмою. Ми витримали як одне ціле. В Олександрії звичайні футбольні навантаження. Це закономірно, що під кінець сезону організм може дати слабину. Головне – правильно відновитися.

Ми знали, як Зоря зіграла. Але ми на це не звертаємо уваги. Нам треба на свою гру дивитися. Якщо б Зоря втратила очки, то б і ми втратили. Який сенс дивитися на Зорю? Ми працюємо до останнього туру. Про бронзу поки що не думаємо. 

Читайте також