Маємо друзів на фронті. Гравець збірної України сказав, яким буде матч з Вельсом. ВІДЕО

15:40, 02 червня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Руслан Малиновський в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital поділився емоціями від гри збірної України:


Ми трішки нервували на початку матчу і припускалися деяких помилок, однак шотландцям не вдалося створити багато моментів. Ми добре захищалася. Ми знали силу збірної Шотландії і мали що їм протиставити. Іноді наша команда програвала "перший м'яч", але добре працювали на "другому м’ячі". Ми завжди були першими на м’ячі і, я думаю, це була ключова річ у першому таймі. Ми грали швидко, створювали шанси, забили гарний м’яч. Ми знали, що коли шотландці вийдуть на другий тайм, трибуни тиснутимуть на них. Після 2:0 ми мали певні проблеми – вони забили і публіка гнала їх уперед. У нас з’явилася змога контратакувати – ми забили і виграли. І ми щасливі!

Психологічно було непросто. Навіть без медіа, без новин ми знаємо, що відбувається у нашій країні. У мене і в хлопців є друзі та знайомі на фронті. Звичайно, це важко, але українські солдати завжди нам кажуть: "Виходьте на поле і там представляйте країну!" 

Ми давно не грали. Здається у жовтні, чи листопаді востаннє. Це непросто, бо у багатьох хлопців останні місяці не було офіційних матчів, ігрової практики. Але атмосфера була надзвичайна на стадіоні. Великі компліменти людям Шотландії. Давно не грав у такій атмосфері. Ми чекали на цей матч і, звичайно, трохи нервували у перші хвилини. Але потім налагодили гру, і, я думаю, заслужили на перемогу.

Думаю, з Вельсом буде схожа гра. Ми маємо добре підготуватися до неї. Треба правильно відновитися після Шотландії. Я, наприклад, 9 днів тому закінчив клубний сезон. І зараз грати у збірній за три-чотири дні. Я думаю, буде достатньо часу, щоби відновити сили.

Читайте також: Українці — це щось особливе© Легенда збірної Англії у захваті від України

Читайте також