Манчестер Сіті хоче підписати гравця на позицію Зінченка! А як же українець?

19:35, 20 березня 2021
ТРАНСФЕРИ

Англійський клуб серйозно налаштований

Як повідомляє спортивний журналіст Фабріціо Романо, Манчестер Сіті влітку збирається підписати лівого захисника. Трансфер на цю позицію є пріоритетним для англійського клубу. Вказується, що містяни мають великий список кандидатів на місце лівого оборонця.

Одним із варіантів розглядається 18-річний лівий захисник Спортинга Нуно Мендеш. Однак як повідомлялося раніше, клаусула гравця становить 74 млн євро.

Нагадаємо, що на позиції лівого захисника у Манчестер Сіті виступає Олександр Зінченко. Українець відіграв у 21 поєдинку за містян і відзначився одним асистом. В останніх матчах гравець збірної України був основним у складі англійського клубу.
Також на позиції лівого захисника у Сіті грає Бенжамен Менді (зіграв 13 матчів у цьому сезоні на позиції лівого захисника) та Жоау Канселу (теж провів 13 матчів, як лівий захисник).

Photo by Dave Thompson – Pool/Getty Images

Читайте також: Атакувальне божевілля. Десна та СК Дніпро-1 влаштували у Чернігові неймовірну рубку та Гранди АПЛ можуть почати збирати гроші. ТОП-захисник виставлений на трансфер

Читайте також