Манчестер Сіті знищує Арсенал. Агуеро робить ідеальний хет-трик

20:21, 03 лютого 2019

Українець Олександр Зінченко знову не потрапив у старт Манчестер Сіті. А Хосеп Гвардіола всіх здивував – він вирішив Фернандіньйо поставити а центр оборони. Дуже неочікуване рішення тренера.

Але Пеп не прогадав – Ляпорт, номінальний центрбек, чудово проявив себе на місці лівого захисника (в принципі, не вперше). Саме він обікрав Івобі і виконав результативну передачу на Агуеро вже на 48 секунді матчу.  Жахлива гра нігерійського півзахисника Арсенала.  Агуеро забиває на першуй хвилині вже у другому матчі поспіль. Неймовірно!

Оборона Арсенала тріщала по швах. Але вже перша-ліпша атака Канонірів принесла їм гол. Кутовий. Подача. Скидка Монреаля. І гольовий дотик Кошельни. 1:1.

Арсенал відбивався-відбивався… Але все одно пішов на перерву, програючи. Неймовірна вертикальна передача Гюндогана розрізала захист лондонців. Стерлінг віддав на Агуеро, і аргентинцю, щоб створити дубль, залишалося про закотити м’яч у порожні ворота. 2:1.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

У другому таймі Арсенал продовжив відбиватися від потужних атак Манчестер Сіті і чекати на свій шанс. Надзвичайно багато роботи було у воротаря Бернда Лено.

Але в наступному епізоді і німецький воротар не допоміг. Лено просто зіткнувся з Кошельни після прострілу Стерлінга. Серія рикошетів, і в підсумку м’яч влетів у ворота Арсенала, влучивши у корпус, а можливо навіть і в руку Агуеро. Аткінсон попри апеляції Канонірів взяття воріт зафіксував. Агуеро став автором хет-трика! Та ще й якого – ідеального. Британці одразу заходилися ідеально жартувати: мовляв Агуеро забив головою, правою ногою і лівою рукою…

Якщо серйозно, то Агуеро зробив же свій 10-й хет-трик в АПЛ. Більше – лише на рахунку Алана Ширера (11!).

3:1. Повна перевага і повністю заслужена перемога Манчестер Сіті. Підопічні Гвардіоли продовжують чемпіонські перегони за Ліверпулем. Арсенал спускається на 6 місце, пропустивши вперед і Челсі, і Манчестер Юнайтед.

Читайте також