Матч змарнованих можливостей. Геній Мілевського не врятував Динамо Брест

18:59, 20 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У першому турі Вищої Ліги Білорусі Динамо Брест з Мілевським і Нойком у складі приймало Смолевічі.

Новачок чемпіонату Білорусі шокував чинних чемпіонів на початку другого тайму. Мухамедов наважився на удар з-за меж штрафного майданчика, а голкіпер Бреста Павлюченко з ударом у дальній кут не впорався – 0:1.

Сірість в атаці Динамо у цьому матчі змінював лише Мілевський. Нападник ще до 65 хвилини міг у своєму активі мати три гольові передачі, але підводили партнери. Пєчєнін і Савіцький із вигідних позицій марнували свої нагоди. В одному з епізодів треба було просто влучити у порожній кут воріт Смолевічів, але білоруський півзахисник вдарив вище.

На 68 хвилині рахунок зрівняв камерунський оборонець Бреста Кікі Габі. Кремезний захисник вдало підключився на кутовий своєї команди і головою (потилицею) поновив рівновагу – 1:1.

Мілевський продожив вірити у своїх партнерів, але черговий класний пас ексгравця київського Динамо змарнував Бакай. Албанець не дотягнувся на простріл 10-ки Бреста.

Останній момент у матчі – удар Бикова з меж штрафного майданчика. Партнеру небезпечний момент створив той же Мілевський, але майстерності реалізувати свій шанс білорусу не вистачило.

Динамо Брест розпочинає захист чемпіонського титулу з нічиєї. В інших матчах варто відзначити сенсаційні поразки БАТЕ (вгостях від Енергетика-БГУ 1:3) і Шахтаря із Солігорська (домашня невдача у матчі з Торпедо Жодіно 0:1).

Читайте також: Вилетіли з Ліги Чемпіонів – час витрачати багато грошей! Ліверпуль віддасть 100 мільйонів євро за форварда

Читайте також