Мессі проти збірної України? УЄФА дала відповідь

16:20, 08 липня 2019

Збірна Бразилії виграла Копа Америка, але цьогорічний турнір більше запам’ятався скандальними заявами Мессі  та суддівськими помилками.

Зірковий аргентинець жорско наїхав на Південноамериканську конфедерацію футболу (КОНМЕБОЛ), звинувативши організацію у корупції та допомозі збірній Бразилії. Заяви Мессі викликали такий великий резонанс, що йому тепер загрожує жорстоке покарання.

Як пише видання TNTSPORTS, напруженою ситуацією у КОНМЕБОЛі вирішили скористатися в УЄФА. Європейська асоціація футболу надіслала запрошення збірним Бразилії та Аргентини взяти участь у Лізі Націй. Тобто, дві латиноамериканські збірні могли б грати в турнірі, у якому беруть участь лише європейські збірні.

Обидві збірні відмовилися від такої пропозиції, посилаючись на небажання входити у конфлікт з КОНМЕБОЛом. Пізніше УЄФА теж опублікувала заяву, у якій спростувала новину видання TNTSPORTS:

Повідомлення про те, що Аргентину запросили взяти участь в турнірах під егідою УЄФА і цій збірній запропонували стати членом організації, не відповідають дійсності. Ми ніколи не вступали в переговори з даного питання. Проте, в знак дружби, УЄФА запросить збірну Аргентини переглянути матчі будь-якого змагання під егідою організації як спеціальних гостей.

Читайте також: Конкурент Шапаренку? Динамо полює на півзахисника.

Читайте також