Мілан рятується на Олд Траффорд, а Тоттенгем знову не пропускає. Усі результати матчів Ліги Європи

00:00, 12 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

За іменами найпотужнішою парою 1/8 фіналу, гідною фіналу, є протистояння Мілана з МЮ

Обидва суперники втратили до половини основного складу через травми: в Манчестер Юнайтед поза грою опинилися Рашфорд, Погба, Мата, Кавані, Де Хеа (особисті причини). Мілан не міг розраховувати на Ібрагімовича, Манджукича, Ребича, Чалханоглу.

Те, що італійці приїхали з думкою про голи, гості стали демонструвати вже на перших хвилинах поєдинку на Олд Траффорд. За 11 дебютних хвилин міланці організували два голи у ворота Хендерсона. Але у гру втрутився VAR. Перший м’яч скасували через офсайд Леау, а другий – після підігравання рукою Кессі. Господарі відповіли потужним ударом Марсьяля під поперечку, але Доннарумма м’яч дістав.

Був безсилим воротар Мілана на 38-ій хвилині під час розіграшу кутового. М’яч після навісу дійшов до дальньої стійки, де сам-один перебував Магвайр. Але капітан примудрився не влучити буквально з 30 сантиметрів! М’яч від стійки за чудернацькою траєкторією вилетів із воріт… Божевільний момент.

Що не вдалося до перерви, у другому таймі зробив Діалло – вийшов на заміну і з пасу Фернандеша перекинув Доннарумму вишуканим ударом головою – 1:0.

Але втримати перемогу МЮ не зуміли. На 90+2 хвилині Мілан врятувався: К’яєр вгатив м’яч під поперечку після навісу з кутового – 1:1! Перед матчем-відповіддю виїзний гол дає певну психологічну перевагу італійцям.

Тоттенгем – Динамо Загреб

Шпори зараз на підйомі – підопічні Моурінью після поразки від Вест Гема виграли усі свої чотири матчі, причому з приємною різницею голів 13-1. У трьох поєдинках з чотирьох Тоттенгем забивав 4 м’ячі! На екваторі першого тайму домашнього двобою з несподіваним цьогоріч загребським Динамо Кейн вертикальним пасом розпочав гольову атаку і він же її завершив. Ламела, оточений оборонцями Динамо, свою спробу змарнував, влучивши у стійку. А форвард виявився першим на відскоку – 1:0.

На старті другого тайму Ндомбеле отримав по гомілкостопу у штрафному майданчику загребців, але 11-тиметровий за явний фол нідерландський арбітр Гезубуюк не призначив. Немає пенальті, зате є Кейн. Нападник холоднокровно подвоїв рахунок після чергової осічки центрального захисника хорватів – 2:0!

Усі результати перших матчів 1/8 фіналу:

Славія Прага 1:1 Рейнджерс (Станчу здивував шотландців уже на 7-ій хвилині суперголом з лінії штрафного майданчика. Підопічні Джеррарда вирівняли ситуацію ще до перерви – Геландер завершив розіграш штрафного)

Манчестер Юнайтед 1:1 Мілан

Динамо Київ 0:2 Вільярреал

Аякс 3:0 Янг Бойз (Классен топово завершив прохід по центру на 62-гій хвилині. Під кінець гри нідерландці скористалися помилкою оборонців Янг Бойз і Тадич подвоїв перевагу Аякса. Не скинули господарі обертів і по тому. На 90+2 завдяки високому пресингу Аякс знову заволодів м’ячем і Броббі передав третій привіт центральним оборонцям швейцарської команди, перекинувши голкіпера)

Гранада 2:0 Молде (У матчі з вилученням (Еллінгсен з 68 по 71 хвилини заробив дві жовті) іспанці забили спершу на 26-тій хвилині, коли воротар господарів Сілва спромігся на асист, вибивши на хід своєму форварду – Моліна кіпера не розчарував. А у другому таймі вже у більшості Сольдадо подвоїв перевагу господарів сильним ударом у ближній кут)

Тоттенгем 2:0 Динамо Загреб

Олімпіакос 1:3 Арсенал (Греки завозилися на лівому фланзі захисту, а коли м’яч опинився у центрі в ногах Едегора, його ніхто з господарів накрити не встиг – прекрасний гол канонірів під поперечку з-за меж штрафного майданчика. По перерві Ель-Арабі вирівняв ситуацію після обопільної помилки Лено та Себальйоса поблизу власних воріт. Перемогу Арсенал оформив наприкінці зустрічі. Навіс після розіграшу кутового замкнув Габріель, а Ельнені ударом здалеку встановив остаточний рахунок)

Рома 3:0 Шахтар

Матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи відбудуться 18 березня.

Читайте також: У 19 років гучно заявив про себе! На молодого українського голкіпера шалений попит

Читайте також