Мілан – Ювентус. Чи повторить Мілан досягнення попереднього туру?

11:25, 07 липня 2020
ПРОГНОЗИ

Центральний матч 31-го туру Серії А. Мілан прийматиме вдома Ювентус.

Після поновлення чемпіонату Россонері демонструють дещо неоднозначну гру: перемогли Лечче 4:1, впевнено переграли Рому 2:0, а в попередньому матчі взагалі розгромили одного із лідерів чемпіонату Лаціо, яке йде другим, з рахунком 3:0. В той же час Мілан зумів вирвати лише нічию у матчі зі СПАЛ на останніх хвилинах і то завдяки дуже прикрому автоголу Вікарі. Водночас Мілан веде боротьбу за Лігу Європи і втрачати очки йому дуже небажано. Нині команда перебуває на 7 місці і має 46 пунктів, перед нею йде одразу два клуби, які мають однакову кількість балів: Наполі і Рома по 48 очок.

Ювентус чудово почувається після поновлення футболу в Італії. Команда дуже впевнено виграла всі матчі чемпіонату: з Болоньєю (2:0), Лечче (4:0), Дженоа (3:1) і Торіно (4:1). Щоправда, туринці все ж зазнали поразки в Кубку Італії проти Наполі, програвши у серії післяматчевих пенальті. Проте, це був другий поєдинок для Юве після карантину і команда тільки набирала форму. Матч з Міланом є серйозним випробуванням для Ювентуса, оскільки до цього лідер чемпіонату грав з відвертими аутсайдерами. Плюс перед цим поєдинком Ювентус має серйозну втрату: Дібала пропускатиме цю гру через перебір жовтих карток. Скоріше за все, замість нього вийде Ігуаїн, а аргентинець цього сезону далеко не вражає: 9 голів у 37 матчах.

Після карантину команди вже зустрічалися у матчі-відповіді півфіналу Кубка Італії, однак це був перший офіційний матч після поновлення футболу для обох команд і обидві продемонстрували дещо невиразний футбол. Той поєдинок закінчився з рахунком 0:0.

Прогноз

Враховуючи, результати команд в попередніх поєдинках і рівень гри, який вони продемонстрували, то слід відзначити, що шанси на перемогу мають обидва клуби.

Цілком ймовірно, що поєдинок закінчиться нічиєю.

Читайте також