Мілевський і Динамо: знову сумний фінал

10:36, 19 липня 2018

Артем Мілевський залишить брестське Динамо. Цю інформацію підтвердила прес-секретар клубу Ольга Хижнікова в інтерв’ю одному із місцевих ЗМІ.

Дійсно, Динамо Брест попрощається із Артемом Мілевським і Олексієм Гавриловичем. Павло Савицький також найближчим часом залишить команду. Він переведений на індивідуальний режим тренувань і до заявки не потрапляє. Зважаючи на трансферну вартість гравця, прийнято рішення щодо його продажу. Причини, з яких Динамо прощається із цими гравцями, клуб не розголошує. Прощаємося з повагою і сподіваємось, що ці гравці знайдуть достойні варіанти для продовження кар’єри.

Варто додати, що один із футболістів, про прощання з якими оголосила прес-секретар, є капітаном команди (Олексій Гаврилович). Ряд місцевих ЗМІ зазначає, що таке рішення може бути вмотивоване не належним рівнем дисципліни футболістів, однак офіційного підтвердження, чи спростування цієї інформації немає.

В складі брестського клубу Мілевський виступає із 2017-го року і мав статус гравця основного складу. За рік у Динамо Артем зіграв 36 матчів, в яких відзначився десятьма голами та чотирнадцятьма результативними передачами.

Читайте також