Мільйонерка з України: віддала свій джекпот 30 мільйонів на допомогу захисникам

16:08, 18 липня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Українка із Закарпаття зірвала джекпот у казино Parimatch.

Проста українка з Закарпаття в липні стала мільйонеркою. Жінка й не гадала, що одного дня її онлайн розваги принесуть мільйони.

Я граю, коли є можливість трохи перепочити або хочу відволіктися від стрічки новин. Зазвичай це швидка гра на невеликі гроші, тому і попередні виграші були незначні. Я навіть не гадала, що одного дня виграю мільйон у Parimatch. Адже від розваг очікуєш розради та відпочинку, а не можливості заробити, – розповідає Жанна, українка, яка у лютому вимушено виїхала з Закарпаття з двома дітьми в Чехію.

Коли переможниця побачила на екрані суму у 30 мільйонів, спочатку не повірила власним очам. 


Перше відчуття, звісно, шок. Бо я не вірила власним очам, що виграла. В минулому я також вигравала, та то були інші суми. Від 30 мільйонів в мене перехопило подих.

Але замість квартир і машин, віддала весь виграш на допомогу захисникам України. Так, днями до Державної прикордонної служби України звернулися представники компанії Parimatch Ukraine з пропозицією від клієнтки, що виграла джекпот. Вони зазначили, що жінка віддала виграш на допомогу країні і він буде направлений на підтримку українських прикордонників. На ці кошти вже замовлено виготовлення 10 000 комплектів форми для військовослужбовців прикордонного відомства.

Невдовзі прикордонники отримають 10 000 комплектів нової форми. І це замовлення буде реалізоване підприємством, яке вже отримало заявку на виготовлення за рахунок джекпоту небайдужої українки. Коли ми бачимо такий рівень підтримки з боку народу та бізнесу, ми певні – разом ми вистоїмо, Україна обов’язково переможе, – сказав Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Сама жінка-благодійниця зазначає, що допомогти може кожен і у неї теж з'явився такий шанс.

Допомогти може кожен! І у мене з'явився такий шанс. Я радію, що змогла допомогти своїй країні та наші захисники невдовзі матимуть нову якісну форму. Дякую Parimatch за швидку реалізацію моєї мрії.

Читайте також