Мріяти не шкідливо. Інтер хоче придбати Модрича

12:08, 01 серпня 2018

Футбольні ЗМІ Італії повідомляють про бажання Інтера придбати зірку Реала Луку Модрича.

Півзахисник збірної Хорватії провів відмінний сезон за Реал та збірну. Саме за виступи у її складі гравець отримав нагороду найкращого футболіста Чемпіонату світу-2018. Безперечно, хорват – один із найкращих гравців на своїй позиції.

За інформацією Sky Italia, Gazzetta dello Sport і FCInterNews, міланський Інтер зв’язався з агентом колишнього гравця Динамо Загреб та Тоттенгема, щоб дізнатися про ймовірність переходу хорватської зірки в стан синьо-чорних. Такий перехід можливий, хоч і виглядає дуже складним (не тільки через високу зарплатню Модрича, а й через апетити мадридських босів, які вже продали одного свого лідера в Італію – Роналду до Ювентуса), але Інтернаціонале спробують створити трансферне диво.

Фото Getty Images

Цей трансфер може стати відповіддю на інший мегаперехід, який вдався Юве (Роналду). Інтер підписав Врсалько, а також в команді вже були хорвати Брозович та Перішич, які з Модричем можуть утворити тісну зв’язку зіркових гравців хорватської діаспори.

Як пише Sky Italia, можливий трансфер Модрича є причиною того, що Інтер ще не оформив запланований раніше перехід гравця Баварії Артуро Відаля.

Ймовірніше, що Модрич укладе новий контракт із Реалом, але Інтер все-таки має непідробний інтерес.

Читайте також