Миколенко перевершив усіх! Евертон перемагає Челсі з Мудриком у матчі АПЛ. ВІДЕО

18:01, 10 грудня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 16-му турі АПЛ Евертон Віталія Миколенка вдома приймав Челсі Михайла Мудрика. Обидва українці вийшли у стартових складах своїх команд і відіграли увесь поєдинок.


Протягом матчу було обмаль моментів. Утім, свою першу ж гольову нагоду в зустрічі реалізували гравці Евертона.

Сталося це на 55-й хвилині. Миколенко відпасував від власного штрафного майданчика на Макніла, той пробіг через пів поля і віддав передачу на вихід віч-на-віч для Калверта-Льюїна, нападник ірисок не зумів переграти голкіпера Челсі, але м’яч відлетів до Дукуре, який в дотик сильно пробив у кут – 1:0.

Уже в компенсований час господарі зняли усі питання про переможця зустрічі, Доббін вдало зіграв на підбиранні після подачі з кутового і потужним пострілом відправив м’яч у сітку воріт – 2:0.

Варто відзначити, що просто фантастичний поєдинок провів Віталій Миколенко. Лівий захисник Евертона декілька разів блокував удари гравців Челсі, а також не дав суперникам пройти по своєму флангу.

Тож, не дивно, що під час зустрічі фани скандували прізвище Миколенка, а відомий статистично-аналітичний портал WhoScored визнав українця найкращим гравцем матчу та поставив йому найвищу оцінку серед усіх футболістів 7,8 бала. Мудрик за цей поєдинок зустріч отримав 6,9.

Скріншот із сайту WhoScored

Завдяки цій перемозі Евертон, який у листопаді позбавили 10 балів, набирає 13 очок і на 4 пункти віддаляється від зони вильоту!

Читайте також: З Ман Сіті в МЮ? 50-мільйонний гравець, який провалився у Гвардіоли, змінить клуб

Читайте також