Миколенко в Наполі? Агент гравця Динамо розповів про перспективи такого трансферу

16:30, 09 лютого 2021
ТРАНСФЕРИ

Час переходити у топ-чемпіонат?

Агент Віталія Миколенка Сергій Серебренніков в ефірі Calcio Napoli 24 Live на телеканалі Calcio Napoli 24 підтвердив, що влітку 2020-го захисником Динамо цікавилося багато клубів, зокрема Наполі. Також представник гравця оцінив перспективи переходу 21-річного футболіста киян та збірної України до неаполітанської команди наступного трансферного вікна:

Миколенко влітку зацікавив багато клубів. Він дуже хороший хлопець, який міг би адаптуватися у будь-якій команді Серії А. Сказати, що ми були близькі до переходу в Наполі, не дуже коректно. Не було таких ґрунтовних перемовин.

Чи відновляться переговори з Наполі? Сподіваюся. Миколенко готовий перейти до нової ліги, будь то АПЛ чи Серія А. Він досяг моменту у своїй кар’єрі, коли готовий спробувати новий досвід після київського Динамо.

Наполі? Особливий і чудовий клуб з традиціями. Я впевнений, що у Миколенка є всі якості, щоби грати в будь-якій італійській команді. Він готовий до такого клубу, як Наполі

Читайте також: Нікому не потрібен. Маріуполь відхрестився від футболіста-алкопорушника та Виставили ультиматум чемпіону світу? Реал продасть свою зірку за однієї умови

Читайте також