Найкраща команда у групі! 17-річний талант Фенербахче розбирає Динамо. ВІДЕО

23:55, 03 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо у своєму заключному матчі Ліги Європи у Кракові приймало Фенербахче. У команді Мірчи Луческу на цей поєдинок після травми до стартового складу повернувся Георгій Бущан.

Loading...


Ця зустріч абсолютно нічого не вирішувала для українського клубу. На жаль, після нічиєї з кіпрським АЕКом (3:3) Динамо втратило усі шанси на євровесну. Тому у цьому поєдинку Луческу обіцяв показати, хто є найкращою командою в групі. 

Та усе пішло не за планом уже на 23-й хвилині, коли кияни пропустили вперше. Після закидання у штрафний майданчики Динамо Бущан невдало зіграв на виході. Голкіпер киян намагався кулаками вибити м’яч, але це зробив Попов головою. На підбиранні першим опинився 17-річний талант Фенербахче Арда Гюлер, який в дотик з-за меж штрафної зони відправив м’яч у сітку воріт Динамо – 0:1.

На 34-й хвилині Едер Валенсія відверто пробачив Динамо. Вівчаренко скидав головою назад, Забарний намагався корпусом прикрити м’яч і в цей момент його обікрав Валенсія, який прокинув Бущана, але з гострого кута не влучив у порожні ворота.

Перед перервою турки подвоїли свою перевагу. Після подачі з кутового від Гюлера Аран, з яким недограв Ванат, пробив головою у кут – м’яч від стійки залетів у сітку воріт Бущана – 0:2.

На старті другого тайму чудову нагоду мав Ванат. Нападник Динамо виходив віч-на-віч з голкіпером Фенербахче, але не зміг його переграти.

Турецька команда відповіла схожим, не менш гострим моментом. Аран вивів на побачення з Бущаном Валенсію, проте цю дуель український воротар виграв.

Проблеми Динамо продовжилися на 68-й хвилині… Динамо залишилося у меншості. Забарний поблизу воріт збив Кадіоглу і отримав другу жовту. Виконувати штрафний взявся Лінкольн, який пробив під поперечку, та Бущан у ефектному стрибку відбив м’яч на кутовий. 

Динамо так і спромоглося забити бодай один м'яч у цій зустрічі і поступається з рахунком 0:2, заробивши історично низький 1 бал у групі Ліги Європи. Фенербахче ж фінішує у цій групі на першій сходинці, обійшовши Ренн на 2 очки.

Читайте також: Шокуюче рішення! Легенда Барселони вирішила завершити кар'єру в середині сезону

Читайте також