Нант вимагає грошей за трансфер Еміліано Сали

18:34, 06 лютого 2019

 

Французький клуб Нант так і не отримав від Кардіффа гроші за перехід Еміліано Сали. Сума трансферу становила 15 мільйонів фунтів і стала рекордною для валлійського клубу. Кардіфф ще не виплатив навіть перший платіж. Нант погрожує валлійцям судовим позовом, якщо не отримає грошей упродовж 10 днів. Про це повідомляє BBC Sport.  Згідно з контрактом, трансферна ціна має виплачуватися частинами протягом 3 років.

Фото з Instagram

У Кардіффі пояснюють, що згодні виконувати всі умови контракту, але їм необхідно з’ясувати всі факти.

Натомість виконавчий директор Кардіффа Кен Чу нещодавно бідкався щодо ситуації, в якій опинився клуб. У проханні продовжити трансферний дедлайн Кардіффу відмовили. Нового нападника вони не знайшли, та й збитки за трансфер їм не відшкодували.

Нагадаємо, 21 січня аргентинський футболіст Еміліано Сала, попрощавшись із колишніми одноклубниками з Нанта, вилетів на приватному літаку до Кардіффа. Увечері цього ж дня літак зник із радарів. Пошуки тривали упродовж трьох днів, але виявилися безрезультатними. Рятувальникам вдалося знайти лишень деякі частини літака.

На кошти фонду сім’ї Сали були поновлені пошуки зниклого літака, в якому перебував футболіст. Напередодні представники відділу розслідування авіакатастроф з допомогою підводної відеокамери виявили одне тіло. Особу встановити не вдається.

Згодом у ході пошукової операції з’явилася інформація, що знайдено тіла обох людей, що були в літаку: і футболіста, і пілота. Наразі ведуться консультації з рідними та поліцією щодо підняття літака та тіл у ньому на поверхню.

Читайте також