Наслідки провалу? Циганик відреагував на питання про звільнення Реброва

16:34, 02 липня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Після невдалого виступу на Євро наставник збірної України отримує багато критики.

В етері авторської програми Циганик Live журналіст Ігор Циганик став на захист головного тренера збірної України Сергія Реброва, зазначивши, що наразі Ребров — найкращий варіант для національної команди:

Звільняти Реброва? Я категорично проти. Я буду підтримувати Реброва, тому що вважаю, що на сьогоднішній день альтернативи йому немає. Звичайно, він повинен вийти, пояснити що робилося в штабі не так. Можливо він повинен розібратися зі своїм штабом.


Водночас журналіст пояснив, у чому була помилка Сергія Реброва на Євро-2024:

У мене враження, що він дуже помилився, довіряючи своєму штабу. Він повинен взяти ініціативу в свої руки, він несе відповідальність. Всі перемоги і поразки асоціюються з ним. Він повинен змінити своє ставлення до збірної, він занадто довірився цим хлопцям: футболістам, штабу. І вони всі зараз сховалися під ним і він один отримує цю критику.

Нагадаємо, що на Євро-2024 збірна України набрала в групі разом з Бельгією, Словаччиною та Румунією по 4 очки, але цього не вистачало, щоб вийти в плей-оф турніру через гіршу різницю м'ячів, ніж у конкурентів.

Читайте також: Він переписав історію країни! Зірка УПЛ запалила на великому турнірі. ВІДЕО

Читайте також