Наступна зупинка — АПЛ? Екстренер Реала готовий повернутися

14:07, 26 вересня 2019

Колишній наставник Вершкових вже засидівся без діла. Сантьяго Соларі на церемонії FIFA The Best-2019 розповів, що хоче повернутися до тренерської діяльності.

Я хотів би тренувати в Європі, у якійсь серйозній команді одного із топ-5 чемпіонатів. 

Крім того, Соларі натякнув, у якому саме чемпіонаті хотів би спробувати свої сили:

Я стежив за АПЛ протягом цього року. Я в захваті від того, що чемпіонат Англії так сильно додав! Просто фантастична кампанія для англійських клубів. Так багато культур поєднані в АПЛ: іспанські, німецькі, англійські тренери, та й взагалі тренери з усього світу. Усі вони постійно розвиваються. 

Мені дуже подобається тип футболу, у який грають команди в Англії. Високі швидкості, агресивна гра. Щоб досягти позитивного результату, треба високо захищатися, швидко переходити з оборони в атаку.

До слова, Соларі згадав і свого земляка тренера Тоттенгема Маурісіо Почеттіно:

Я не приятелюю з ним. Але те, що він зробив минулого сезону, дійсно вражає! Я б хотів побачити Почеттіно із дійсно великою командою! Він заслуговує на таку можливість.

Але бажання Соларі це одне, а от реальність пропонує аргентинцю зовсім інші перспективи. Нещодавно з’явилася інформація, що Соларі отримав пропозицію від команди з МЛС.  

Нагадаємо, Сантьяго Соларі звільнили з Реала влітку. Останньою краплею для президента клубу Флорентіно Переса стала поразка від Аякса в Лізі Чемпіонів минулого сезону. На посту головного тренера Реала його змінив Зінедін Зідан. 

Читайте також