Не лише Трубін зіграв дуже добре. Ребров відзначив футболіста збірної України

01:17, 04 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Сергій Ребров прокоментував гру зі збірною Німеччини.

Керманич нашої національної у коментарі MEGOGO поділився думками стосовно поєдинку з німецькою командою (0:0). Наставник синьо-жовтих був задоволений результатом своїх підопічних, а також зазначив, що Олександр Зінченко, який грав лівого захисника, провів гарний поєдинок.

Фото: Getty Images

– Нічия з Німеччиною – гарний результат?

– У кожної команди були свої завдання на гру. Я задоволений результатом, але було достатньо помилок в обороні. Треба працювати. Але перед матчем я казав гравцям, що вони зараз не готові на сто відсотків. А грати проти такої команди, то треба, щоби футболісти були стовідсотково готові. Втім, це важливий спаринг для нас, і я впевнений, що він допоможе нам підготуватися до Євро.

– Чому була обрана схема з трьома центральними захисниками?

– Бо ми аналізували гру збірної Німеччини в попередніх матчах, останні дві гри з Австрією і Туреччиною. Зараз вони дуже гарно використовують коридори, тому ми намагались їх закрити. Думаю, нам це вдалося. У другому таймі, коли було втома, то було важко протистояти. Але кажу – дуже важливий спаринг для нас.

Фото: Getty Images

– Чим вас сьогодні здивувала Вас збірна Німеччини?

– У порівнянні з грою, яка була рік тому, я вважаю, що вони дуже додали. Можливо, тренер щось дав гравцям. Я вважаю, що ця команда стала сильнішою. Це один з фаворитів на Євро.

– Чи можна сказати, що нинішня гра була гарною розминкою? Повний стадіон, гарна атмосфера. Як вам?

– Це не розминка. Коли стадіон заповнений, всі грають на максимум. Я вважаю, що наші гравці гарно представили Україну, це дуже важливо для нас та наших людей. Вони бачать, як футболісти дійсно борються на полі. Я вдячний гравцям, що вони передали дух нашої нації.

– Як оціните гру Зінченка? Сьогодні він грав лівого захисника, як в Арсеналі.

– Це було завдання Олександра. Він так грає не тільки у нас, а й в Арсеналі. Вважаю, що він сьогодні був дуже мотивований, зіграв 90 хвилин. Я вважаю, що зіграв дуже добре.

– Як вам гра Анатолія Трубіна? Вже визначились з номером 1 на Євро?

– У нас є три гри до Євро. Усі воротарі отримають практику в цих матчах і після цих поєдинків ми ухвалимо рішення.

Читайте також: Зупинили німецьку машину! Оцінки гравців збірної України за матч із Бундестім

Читайте також