Не плач, Аргентино! Франція відправила Мессі додому

17:57, 30 червня 2018

Франція – перший чвертьфіналіст Чемпіонату світу! Аргентина прощається з мріями про кубок після божевільного та яскравого матчу – 3:4.

Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Перед матчем з Францією Лео Мессі отримав своєрідний допінг. Підтримати зіркового гравця у Казань на матч проти Франції прилетіла дружина Антонелла Рокуццо разом з дітьми та іншими близькими родичами.

Більше того. Майже вся збірна Аргентини перед матчем великою компанією відправилася у перукарню за новими зачісками. Не допомогло…

Особливо, Рохо. Саме він заробив пенальті у свої ворота. Маркус руками зупинив неймовірний швидкісний прохід Мбаппе. На 13-й хвилині Антуан Грізманн ідеально виконав покарання. Армані і м’яч розлетілися по різних кутах.

А далі був камбек Аргентини. Наприкінці першого тайму Анхель ді Марія забив просто розкішний м’яч. Увесь тайм він подавав незрозуміло куди, а тут взяв і змістився в центр. М’яч полетів точно в дев’ятку!

Другий тайм Аргентина теж починає з гола. Після розіграшу штрафного Мессі пробив у бік воріт. М’яч зустрівся з ногою Меркадо і залетів у порожній кут.

А далі була відповідь Франції. І яка! Ще один фантастичний гол у матчі. Крайній захисник збірної Франції Павар відправив м’яч у дальній кут – 2:2!

За наступні 10 хвилин французи забили ще двічі. Спочатку відзначився Мбаппе. Кіліан легко обіграв Переса у штрафному майданчику і пробив під Армані. Сьогодні 19-річному нападнику все вдається легко. На 68-й хвилині зірка збірної Франції робить дубль. Жиру проштовхнув м’яч вперед. Мбаппе увірвався у вільну зону і загнав м’яч у нижній кут. Це – 4: 2.

Просто факт. Тільки дві людини у віці до 20 років забивали двічі в одному матчі плей-оф Чемпіонату світу. Раніше до Мбаппе це вдалося тільки… Пеле.

Часу, щоб змінити ситуацію, було достатньо. Аргентина намагалася. Мессі намагався. І їм таки вдалося добряче покусати суперника. На 93-й хвилині Агуеро забив у ближній кут – 3:4.

На 95-й хвилині Мессі міг забити рятівний гол, але не поцілив у ворота. А потім пролунав фінальний свисток.

Мессі знову втратив нагоду стати чемпіоном світу. Чи буде ще один шанс? На наступному турнірі Лео буде 35 років…

Читайте також