Не вразили у матчі з Фенербахче. Луческу незадоволений лідерами Динамо

02:56, 21 липня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Наставник Динамо оцінив гру усієї команди і конкретно її лідерів.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу після матчу з Фенербахче розповів про свої враження від поєдинку. Румунський спеціаліст задоволений результатом, але дещо розчарований готовністю лідерів Динамо. Тренера киян цитує пресслужба Динамо.

Це був перший офіційний матч для нас за останні вісім місяців. Довелося нелегко, оскільки раніше ми грали лише товариські поєдинки. Також проблема полягала в тому, що ми не знали свій потенціал на даний момент. Ми не наважилися ризикувати в цій ситуації. Матч вийшов рівним, із нормальним результатом, адже обидві команди могли забити. 

Вважаю, рахунок 0:0 – позитивний результат. Ми поїдемо на виїзний матч за перемогою, адже їм доведеться ризикувати, щоби забити. Сьогодні вони також це робили, але ми маємо можливість досягти хорошого результату. 

Чому довго не робив заміни? Тому що не хотів ризикувати в ситуації, яка склалася. Я дуже добре знаю здібності моїх футболістів та команди. Хлопці добре організовані. Крім того, у Фенербахче 30 футболістів, а у нас лише 20 – ось у чому проблема. 

Чому відбулася затримка під час виходу на заміну Караваєва? Сталася помилка, але вона ні на що не вплинула, адже до кінця гри залишалося кілька хвилин. Я хотів, щоб він грав в обороні, оскільки він дуже добре взаємодіє із Циганковим. Але водночас, Циганков та Буяльський у фізичному плані мали не дуже гарний вигляд.

Фото ФК Динамо

Читайте також: Боже, яке кон***е! Український русофіл втік працювати на окупантів

Читайте також