Не знайшли гроші. Відомий італійський клуб припинив своє існування!

16:46, 22 серпня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Клуб має чималі фінансові проблеми

Італійський клуб К’єво Верона припинив існування. Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport. Веронці не змогли подати заявку на участь в турнірі Серії D. Дедлайн подачі документів – 24 серпня.

Федеральний суд виключив К’єво із Серії B за фінансові порушення. Команді потрібно було підніматися з низів. Колишній капітан команди Серджо Пелліссьє намагався знайти для клубу покупця. Він зібрав інвесторів, готових вкластися в К’єво. Але плани ексфутболіста так і не реалізувалися. Тепер К’єво, скоріше за все, буде розформовано.

На жаль, сьогодні історія клубу, який дав мені так багато, завершується. Це один із найсумніших днів у моєму житті. Я дуже старався і сподівався, що зможу відродити історію, це було б чудово. Але, на жаль, мені не вдалося. Я думав, що в місті багато людей, які захочуть зберегти клуб і його історію, але я помилився, – написав Пелліссьє в Instagram

У сезоні-2007/08 К’єво став переможцем Серії B. У 2001 році команда вперше зіграла в Серії А і одразу посіла 5-е місце в турнірній таблиці. Після цього успіху команда виступала в єврокубках, але особливих успіхів не досягла.

Читайте також: Не захотів зраджувати своїм ідеалам© Екстренер Шахтаря розповів, чому відмовив ТОП-клубу

Читайте також