Неадекватність зашкалює. Рашисти хочуть компенсації від ФІФА

11:44, 23 березня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Спортивний арбітражний суд (CAS) остаточно відмовив збірній росії у перенесенні матчу з Польщею, але позов росіян розглядатиметься і надалі. Це означає, що рашистська збірна точно не зіграє на Чемпіонаті світу у Катарі. На росії запалало від такого рішення. Член виконкому російського футбольного союзу Олександр Зотов заявив в інтерв'ю СЭ, що росія очікує на фінансову компенсацію від ФІФА:

Очевидно, що сформувати пул об'єктивних суддів не вдалося... Не бачу жодних підстав позбавляти Росію права брати участь у стикових матчах. Але дива не сталося. 

 Чи існує ще якийсь шанс? Якісь можливості ще залишаються. Але, швидше за все, у разі задоволення позову, мова може йти про якусь грошову компенсацію та відшкодування. Адже тут ще виникає одне запитання. Як швидко CAS розгляне наше звернення? І якщо рішення таки ухвалять на користь Росії, як тоді відмотати ситуацію назад? Адже стикові матчі відбудуться вже цього тижня: шведи зустрінуться із чехами, а поляки вже фактично у фіналі відбору. Не знаю... Виглядатиме це абсурдно.

Photo by Getty Images

Читайте також: Ми всі українці© Серхіо Рамос долучився до допомоги Україні

Читайте також