Недоречний трансфер? Тренер лідера УПЛ оцінив шанси клубу підписати Ракицького

12:49, 26 грудня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер, чия команда пішла на перерву зимовим чемпіоніом УПЛ, дав інтерв'ю ресурсу Український футбол. Однією з тем розмови була необхідність підсилення дніпрян найближчого трансферного вікна. 

Фото СК Дніпро-1

– Ви у Шахтарі провели багато років у центрі захисту у зв'язці з Ярославом Ракицьким. Як думаєте, Бондар та Матвієнко гідна заміна парі Кучер – Ракицький?

– Це був яскравий етап у моїй кар'єрі, але футбол не стоїть на місці, постійно розвивається та рухається вперед. Можу лише побажати удачі Бондарю та Матвієнку – щоб вони з кожним матчем додавали. Це гравці збірної України, якій я бажаю лише успіху. Так, ми не вийшли на чемпіонат світу до Катару, але, я думаю, у цієї команди все ще попереду. Упевнений, що збірна України гратиме на наступних чемпіонатах світу та Європи.

– До речі, Ракицький зараз без клубу. Ви не думали запросити ветерана до Дніпра-1?

– Ярослав ‒ дуже хороший гравець, але зараз я не думаю, що буде доречно запрошувати його в Дніпро-1. Думаю, є інші команди, які грають у єврокубках та хочуть його бачити у складі. Він гідний ще пограти у Лізі чемпіонів.

– Але Дніпро-1 також бере участь у єврокубках...

– Думаю, ми не потягнемо запити Ярослава (сміється).

На те, чи взагалі потрібне Дніпру-1 підсилення, Кучер відповів однозначно.

– Переговори ведуться, але деталі розкривати поки що не буду. Тому що не ясно, чи вийде у нас підписати цих гравців чи ні. Нам потрібно посилити три-чотири позиції. Ми розмовляємо і з українцями, і з іноземцями. Дай Боже, вийде їх підписати. Нам обов’язково треба підсилюватися. Думаю, Мбаппе своєю грою та голами довів, що здатний посилити Дніпро-1. Нам якраз потрібне посилення на цю позицію (сміється).

– Хтось із гравців покине Дніпро-1 цієї зими?

– Я цього не виключаю, але сказати нічого конкретного поки що не можу. Довбик поки що з нами. Думаю, до літа він точно залишиться у Дніпрі-1, але це залежатиме від президента клубу та самого Артема. Наскільки я знаю, зараз по ньому немає конкретних пропозицій. Але повторюся, рішення щодо Довбика прийматиму не я, а керівництво і футболіст, виходячи з пропозицій.

Деталі щодо трансферної політики Дніпра-1 дізнаємося з програми Циганик LIVE о 18:00, в якій Ігор Циганик обіцяв поспілкуватися зі спортивним директором клубу Євгеном Красніковим.


Читайте також: Натяк на прихід Мудрика?! Артета прокоментував зимові трансферні плани Арсенала

Читайте також