Неймовірний камбек! Зоря відігралася з 0:2 у Дніпра-1 у вогняному матчі. ВІДЕО

16:34, 09 квітня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У вівторок, 9 квітня, у 23-му турі УПЛ Дніпро-1 приймав Зорю.

Досить динамічно команди увійшли у гру. Перший перспективний момент створила Зоря, коли після подачі з кутового Бутко пробивав у дальній кут, але не вистачило точності.


Неприємна ситуація для дніпрян склалася на 6-й хвилині матчу — лідера команди Піхальонка замінили через пошкодження. Ближче до середини другого тайму Дніпро-1 взяв ініціативу у свої руки та також почав загострювати гру біля воріт суперника.

На 25-й хвилині Башич, обігравшись з Волошиним, завдав потужного удару, але, на щастя гостей поєдинку, Волинець врятував свою команду.

Найактивнішим у складі Дніпра-1 був Гуцуляк, у якого було декілька нагод для взяття воріт, але до забитого м’яча у першому таймі справа не дійшла. Тож, команди пішли на перерву з нічийним рахунком.

На 48-й хвилині дніпряни вийшли вперед. Мірошніченко подав зі штрафного на дальню стійку, де Адамюк бив під поперечину, Сапутін відбив м'яч, але Сваток зіграв на добиванні — 1:0!

Не встигли гравці Зорі прийти в себе після пропущеного голу, як через декілька хвилин Дніпро-1 подвоїв перевагу. Рубчинський подав з кутового, а Гуцуляк головою вразив ворота суперника — 2:0!

Підопічні Коваля не захотіли миритися із результатом і вже на 55-й хвилині скоротили відставання від дніпрян. Кирюханцев, скориставшись пасом від Бутка, перекинув м'яч через Волинця — 2:1!  

На 62-й хвилині Зоря змогла перевернути хід поєдинку, зрівнявши рахунок! Горбач головою замкнув передачу від Антюха у падінні — 2:2! 

Дуже якісно у захисті відіграв Боль, який у підкаті заблокував удар Лєднєва, після чого Сапутін зробив суперсейв, витягнувши м'яч із-під поперечини після удару Горбунова.

Дві паузи через повітряні тривоги збили темп гри і рахунок залишився незмінним. 2:2 — Зоря відіграється у Дніпра-1.

Читайте також: Новий тренер?! Досягнута домовленість між Ліверпулем та кандидатом на заміну Клоппа

Читайте також