Неочікувано! Полісся на останніх хвилинах втрачає перемогу над молодіжкою Шахтаря. ВІДЕО

18:23, 21 січня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Після перемоги над німецьким Луккенвальде Полісся у наступному матчі на зборах грало проти юнацької команди донецького Шахтаря (U-19).


Житомирський колектив вийшов на поєдинок у такому складі: 


Лідер Першої ліги дуже впевнено розпочав зустріч у одразу почав створювати гостроту біля воріт гірників. Неодноразово по воротах Шахтаря пробивав Козак та Будківський, але забити не вдавалося. Не в останню чергу через гру голкіпера донецької команди Твардовського.

Гірники теж намагалися створити щось біля воріт суперника і справа навіть доходила до ударів, але голкіпер Полісся Кудрик спокійно забирав м'яч до рук.

Тож на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

А вже на 58-й хвилині гравці Полісся таки зуміли забити. Морговський перехопив м'яч поблизу центральної зони на чужій половині поля, пройшов уперед і розрізною передачею вивів віч-на-віч з голкіпером Будківського – нападник Полісся у дотик прошив воротаря гірників – 1:0.

Здавалося матч йде до перемоги Полісся, але на 87-й хвилині футболісти Шахтаря відігралися. Не обійшлося без помилки житомирян. Яшков не дуже вдало зіграв на виході і не зміг далеко вибити м’яч. На підбиранні першим опинився гравець гірників Хромей, який і потужним ударом відправив м’яч у сітку воріт – 1:1.

Забити знову гравців Полісся не зуміли. Тож поєдинок завершився з рахунком 1:1.

Читайте також: Гравець Динамо може продовжити кар'єру за кордоном! Іноземний клуб зробив пропозицію

Читайте також