North-West Derby Football Fest зібрав фанатів Манчестер Юнайтед і Ліверпуля

18:31, 03 вересня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Sport&Business Club та Setanta Sports влаштували спільний перегляд північно-західного дербі під відкритим небом.

У неділю, 1 вересня, Sport&Business Club та Setanta Sports влаштували захід під назвою North-West Derby Football Fest, який об’єднав фанатів англійських футбольних клубів «Манчестер Юнайтед» та «Ліверпуль». Цей футбольний фестиваль став завершальним заходом під відкритим небом для Sport&Business Club в цьому році.

Фото: Sport Business.Media

У атмосфері справжнього англійського дербі, гості змогли не лише насолодитися футбольною боротьбою на полі, але й провести час у дружньому колі офіційного фан-клубу «Манчестер Юнайтед» Kyiv Reds та шанувальників «Ліверпулю». На локації, влаштованій у бізнес парку «Європасаж», було все необхідне для комфортного перегляду матчу і відпочинку.

Фото: Sport Business.Media

Генеральним партнером Sport&Business Club виступає iGaming-компанія FAVBET. На локаціях, влаштованих компанією, гості могли пограти в футбол-дартс, настільний футбол чи бірпонг.

Фото: Sport Business.Media

На стенді від Setanta Sports можна було отримати крутий мерч та промокоди зі знижками на підписки на сервіс.

Фото: Sport Business.Media

Ведучий заходу Іван Унку розважав гостей захоплюючими конкурсами, а учасники могли отримати подарунки від медіасервісу Setanta Sports, VODA UA та Авторадіо.

Технічним партнером North-West Derby Football Fest виступив український виробник мобільних аксесуарів та гаджетів PROOVE – молодий бренд з душею, стилем та любов’ю до усього нового, що розбиває всі стандарти та розвивається поза традиційними рамками.

Фото: Sport Business.Media

Щоб охолодитися в цей спекотний день, бари пропонували коктейлі на основі преміум-бренду GREENDAY та крижане пиво від ТМ Senor Cartel. А на фудкорті від Doggeriz можна було спробувати соковиті бургерами, авторські хот-доги, чизстейки, нагетси та інші смачні снеки.

Активна спортивна зона включала в себе локації від академії пляжних видів спорту Sunrise, Федерації настільного хокею України та Національної федерації текболу України, настільний футбол та футбол-дартс.

Також гості заходу мали змогу придбати патріотичні піни від Добрознак, підтримати водний баланс завдяки VODA UA, або обзавестися атрибутикою від фан-клубу «Манчестер Юнайтед» Kyiv Reds.

Фото: Sport Business.Media

За підтримки генерального радіопартнера «Авторадіо, перед матчем для гостей виступив романтичний співак і комік IVAN LIULENOV, що став відомим завдяки проєкту «Ліга сміху». IVAN LIULENOV виконав комедійні та самоіронічні сингли, що додали особливого настрою до футбольного свята і підготували публіку до матчу.

Також було показано джип, який вже незабаром буде передано підрозділу Державної прикордонної служби України. Кошти на нього було зібрано на минулому SBC Football Fest. Презентували автівку засновник Sport&Business Club Олексій Брага, засновниця бізнес-парку «Європасаж», меценатка Ольга Ткаченко та програмний директор «Авторадіо» Олексій Панкеєв. Щиро дякуємо кожному, хто долучився до цієї важливої справи!

У перерві матчу відбувся благодійний аукціон з топовими лотами, серед яких були боксерська рукавичка з автографом Дениса Берінчика, набір шотів з гільз з 30-мм снарядів БМП-2 та тубус від 82-мм міни з оригінальним петриківським розписом. Загалом за рахунок донатів та благодійного аукціону на заході було зібрано 25 000 грн, які будуть додані до збору на придбання наступного джипу для прикордонників.

Фото: Sport Business.Media

Поєдинок закінчився переконливою перемогою «Ліверпуля» з рахунком 3:0. Проте фанати обох команд продовжили відпочивати, спілкуватися, ділитися враженнями від гри в дружній атмосфері.

Генеральний партнер Sport&Business Club Україна – iGaming-компанія FAVBET

Партнер показу – Setanta Sports x GG.BET

Генеральний радіо-партнер – Авторадіо

Техничний партнер заходу – PROOVE

Партнери заходу – GREENDAY, DOGGERIZ, ТМ Señor Cartel, енергетичний напій JETT, VODA UA

Інформаційні партнери Sport&Business Club – телеканали «Ми – Україна», Ukraine World News та XSPORT, сайти Sport.ua, Football Hub та SportArena.com, платформа «Футбол 2.0».

Читайте також