Чотири забиті м'ячі на двох. Дніпро-1 із шаленим голом Сарапія грає внічию. ВІДЕО

17:49, 30 січня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Дніпро-1 у черговому матчі на зборах грало з чинним лідером чемпіонату Болгарії Черно Море.


На перший тайм Юрій Максимов випустив наступний склад: 


Уже на 10-й хвилині дніпряни ледь не пропустили, але після удару суперника м'яч на лінії виніс Пасіч. 

За декілька хвилин захисник Дніпра-1 створив проблеми у штрафному майданчику суперника. Пасіч накрутив декількох гравців Черно Море, але в останній момент у нього вибили м'яч з-під ніг.

А на 18-й хвилині підопічні Максимова таки вийшли уперед. Пасіч віддав передачу на Вітіньйо до штрафної зони болгар і бразилець другим дотиком пробив у ближній кут – 1:0.

Loading...


Номінальні гості зуміли відігратися ще до перерви. На 30-й хвилині після подачі з правого флангу Панайотов вколотив м'яч у верхній кут воріт Канарейкіна – 1:1.


На другий тайм Максимов уже випустив основний склад на поле, але болгарський колектив здивував швидким голом. На 52-й хвилині Волинець обрізався при передачі, суперники перехопили м'яч, організували швидку контратаку й Іса вийшов віч-на-віч із голкіпером Дніпра-1 та перекинув його – 1:2.


За декілька хвилин дніпряни зрівняли рахунок. Сарапій дальнім гарматним ударом зі штрафного відправив м'яч у кут воріт – 2:2.

Loading...


Після цього команди дещо збавили темп. Дніпро-1 намагався контролювати м'яч, але конвертувати це у гольові моменти їм не вдалося. Гравця Черно Море теж більше не змогли створити небезпеки біля воріт української команди.

Тож, поєдинок завершився з рахунком 2:2.

Читайте також: Розпродаж на 200 мільйонів євро?! Відомо, хто залишить Барселону слідом за Чаві

Читайте також