Олімпік – Арсенал. Привіт із дна, каноніри здобувають перемогу

16:50, 03 березня 2019

Боротьба за виживання продовжується… Олімпік, після поразки в минулому турі проти Маріуполя, від зони вильоту відділяє всього чотири пункти, тому до гри вони підходили в бойовому настрої. Натомість киянам вже втрачати нічого, команда знаходяться на останньому місці і їм  потрібно здобувати очки.

В  останній день трансферного вікна каноніри підсилилися новою порцією футболістів: перспективним Мудриком та голодним  до гри Калитвинцевим. Також прийшов французький нападник Гайтан. Всього впродовж трансферного вікна Арсенал підписав майже повноцінний стартовий склад гравців.

Вже на  самому початку гри команди обмінялися небезпечними моментами. Діагональ від захисника Арсенала через свою позиційну помилку не зміг перервати Цимбалюк. Гайтан вибігав віч-на-віч з голкіпером, і захиснику Олімпіка нічого не залишалось як завалити суперника. Вакуленко впевнено реалізував пенальті.

Олімпік відразу побіг відіграватись. Політило пробивав зі стандарту, але впевнено зіграв голкіпер Арсенала.

Наприкінці першого тайму Арсенал залишився в меншості. Башлай збив Матара біля штрафного майданчика, арбітр вирішив показати другу жовту (неоднозначне рішення судді!).

Після перерви Олімпік спробував зрівняти рахунок. Одним з найактивніших був Антон Шиндрер. Але всі спроби нападника Олімпіка переривав успішною грою голкіпер Роман Підківка. Навіть попри меншу кількість гравців на полі, як не дивно Арсенал завершував матч в атаці.

Гол з пенальті Вакуленка допоміг канонірам здобути першу перемогу з середини осені минулого року. А ось Олімпік зазнав другої поспіль весняної поразки.

Читайте також про паралельний матч 20 туру – Зоря – Ворскла.

Читайте також